Шини Dunlop обрані для нового Mercedes CLA 45 AMG

Anonim
Шини Dunlop буде встановлювати компанія Mercedes-AMG на свої нові автомобілі CLA 45 AMG в базовій комплектації.
Спортивні шини Dunlop Sport Maxx RT були спеціально розроблені для автомобіля CLA 45 AMG. Цей автомобіль зі спортивним купе отримав чотирициліндровий мотор і шини в розмірі 235 / 35ZR19 91Y XL MO.Ці шини по завіреннях постачальника справляються з підвищеними навантаженнями, впевнено поводяться на сухій і мокрій дорозі, демонструють відмінну керованість і забезпечують короткий гальмівний шлях. У них вкладено досвід компанії з випуску спортивних шин протягом майже ста років. До речі, спортивні шини Dunlop вже "працюють" на автомобілях Mercedes Sport Maxx Race і Sport Maxx RT. Шини dunlop sport 270 доступні для будь-якого власника легкового або спортивного автомобіля.

Шини Dunlop У наступному літньому сезоні компанія Goodyear Dunlop порадує новими шинами не тільки виробників спорт-карів, а й звичайних водіїв. Для них підготовлена ​​новинка Dunlop Street Response 2. Ці шини поєднують відмінне зчеплення з дорогою і при цьому низький опір коченню. У них використана нова конструкція, яка дозволила знизити вагу шини, і покращений малюнок протектора, що забезпечує швидке відведення води з-під колеса. Шина стійка до аквапланування і добре гальмує в дощову погоду. Збільшена також площа контакту шини з дорогою і зроблено широке центральне ребро з підвищеною жорсткістю. Це дає кращу керованість в поворотах і скорочує гальмівний шлях. Нагадаємо, що в минулому році зимові шини Dunlop Winter Response 2 стали кращими за версією британського журналу Which? і отримали оцінку "Best Buy".

Dunlop Winter Response 2 На автофорум відзначають, що шини Dunlop "заточені" під ризикований стиль водіння, так що цілком підходять тим, хто різко розганяється і несподівано гальмує, а таких на російських дорогах багато.
Думаю, купувати літні шини можна трохи пізніше, але доглянути відповідні вже можна.