Робот RS Media Wild Planet

Anonim
Хто любить фантастичні розповіді, фільми і мультсеріали, в яких головна роль відводиться роботам - потужним системам, які мають неймовірними функціями? Ваш малюк напевно із задоволенням дивиться мультсеріали з улюбленими героями - надійними роботами, які здатні «врятувати світ», і його заповітна мрія - керувати ним! Здійсніть його мрію, подаруйте йому мультимедійного робота від Wild Planet.

Фахівці компанії Wild Planet знають, які іграшки подобаються всім дітям без винятку. Протягом багатьох Wild Planet розробив сотні різноманітних іграшок, а остання серія радіокерованих роботів стала популярна у всьому світі. Ви зможете придбати радіокеровані іграшки для свого малюка в нашому інтернет-магазині runivermag.ru. Ви можете подивитися на нашу сторінку і ви знайдете багато іграшок, про які так мріяв ваш малюк!

Ці радіокеровані роботи вражають! Вони володіють мультимедійними функціями, завдяки яким ваш малюк зможе зробити все, про що він мріяв - перенести «небезпечний» вантаж, відправити його у ворожий сектор для захисту друзів, побачити інфрачервоним «зором» все, що відбувається навколо в нічний час! І це лише мала частина того, що можуть зробити радіокеровані роботи від Wild Planet.

На сторінках гіпермаркету «Рунівермаг» ви зможете знайти такі радіокеровані моделі роботів як «Робот-рептилія», «Мультимедійний робот RS MEDIA», «Робот - динозавр», «Робот Wow Wee Robosapien». Крім цього ви знайде радіокеровані вертольоти і броньовики, гоночні машини, жуки і навіть керовану субмарину! Ці іграшки зроблять вашого малюка щасливим!

Найбільшу популярність отримала модель «Робот RS MEDIA» - він має унікальні можливості. Цей робот має природний рух тіла! Його пальці згинаються і здатні утримати навіть маленькі предмети! Він здатний розвеселити вашого малюка, «виконавши» спеціально для нього мелодію у форматі mp3. Вбудована камера дозволяє знімати «засекречену» інформацію, а LCD екран «відтворить» зроблені фотографії і відеоролики.

Подаруйте своєму малюку радіокеровану іграшку фірми Wild Planet. Нехай ваша дитина знає, що ви про нього піклуєтеся і любите його. А поки він буде виконувати секретну місію, зі своїми друзями, ви зможете спокійно відпочити. Але не забувайте, за вами пильно стежать! І незабаром вони зажадають … нові батарейки!