Чоловічі міфи про секс

Anonim
1. Після тривалої перерви виходить феєричний секс. .
Не виходить. Майже ніколи. Секс, як і інші функції організму, вимагає тренування. Захоплюючий сексуальний досвід складається з гарного кровообігу в пенісі, правильної роботи передміхурової залози, своєчасних скорочень лобково-куприкової м'язи і оптимальної збудливості нервової системи. Все це виходить чим частіше, тим краще. Те ж саме, до речі, відноситься до жінок. Мабуть, легенда заснована на юнацькому досвіді, коли хочеться частіше, але не завжди є можливість. Втім, навіть в молодості (наприклад, в незабутніх військах ППО) обмеженість ресурсів була причиною численних конфузів (найчастіше - передчасних еякуляцій в відсутності гідної ерекції). А вже в середньому віці за пару місяців можна начисто відвикнути від сексу.
2. При наявності постійної партнерки схильність до мастурбації - ознака того, що відносини не вдалися.
Деякі суб'єкти припиняють мастурбувати негайно після вступу в стабільні відносини з жінкою і ніколи до цього не повертаються. І те й інше нормально. Мастурбація лише частково заміняє секс з живим партнером і доставляє принципово інші відчуття. Шкоди від неї немає, а дуже часто є помітна користь, в тому числі і для якості сексу зі своєю постійною партнеркою. Нарешті, можна робити це разом з нею.
3. Дівчина не може завагітніти, якщо займатися сексом стоячи.
Крім того, вона нібито не може завагітніти при дефлорації, під час місячних і якщо спринцюватися оцтом. Це все повна нісенітниця. Можливо, ймовірність вагітності у всіх цих ситуаціях і справді нижче (під час місячних - в сотні разів нижче), але буває по-всякому. Але, потрібна не ймовірність, а впевненість.
4. Важливо якомога раніше визначитися зі своєю сексуальною орієнтацією.
У давнину вважали, що схильність до гомосексуалізму викликається наявністю особливого нерва, що проходить від заднього проходу вздовж хребта до мозку. Такого нерва насправді немає.Якщо вірить енциклопедій, сексуальна орієнтація «визначається психічними, ендокринними, нейроендокринними, генетичними, соціокультурними та іншими факторами». Може, так воно і є, але якщо ти почнеш методично обшарювати свою підсвідомість в пошуках «соціокультурних або інших факторів» - напевно знайдеш якусь дивину, здатну отруїти тобі інтимне життя на багато років вперед. Щоб не заплутувати і без того складну тему, скажімо найголовніше:
Якщо твої перші досліди з жінкою були невдалими;
Якщо тобі подобається стимуляція промежини, сідниць і заднього проходу;
Якщо ти спочатку знімаєш штани, а потім сорочку, а одягаєш відповідно навпаки ВСЕ це абсолютно нормально і зовсім не говорить про приховану схильності до гомосексуалізму. Орієнтацію не потрібно виколупувати з підкірки - вона проявляється в тому, що ти робиш, а робити в сексі потрібно тільки те, що хочеться. І все буде ОК.
5. Про секс в протигазі і троянді в презервативі.
Про цю ідіотської жарті гумору не хочеться згадувати, але доведеться. Надто вже багатьом людям вона зіпсувала життя. Так ось, заняття сексом в презервативі нічим не нагадує застосування засобів хімзахисту на прогулянці в ботанічному саду. Найбільше вони схожі на заняття сексом без презерватива. До такої міри, що часом про наявність гумки легко забути. А якщо ти про неї забув, прапор тобі в руки і не треба вдавати з себе експерта і тонкого цінителя натуральних задоволень. Справа не тільки в ЗПСШ (хоча і вони частенько трапляються). Справа в тому, що від сексу бувають діти і не завжди ти здатний контролювати цей процес. А наявність у тебе дітей, особливо небажаних, незаконних і зовсім незнайомих, - це купа проблем, які з роками нікуди не діваються, а тільки загострюються. І ніякої особливої ​​мужньої заслуги в тому немає, що твій генофонд поширився всупереч твоїм же довгостроковим планам. Робити треба те, що сам обміркував, захотів і вирішив, а не те, до чого тебе спровокувала не дуже дотепна приказка.