Рідна мати виживає з квартири мене і дітей | Форум

Anonim
Моя історія дуже довга, але я постараюся якомога коротше. Мені 41 рік. У мене 3 дітей, син-студент 19 років (знаходиться зараз в Академії) і дві дочки - 4 рочки і 1 рік 3 місяці. Живу в будинку матері.
Колись, після смерті батька, я відмовилася від спадщини на її користь, а тепер змушена терпіти психологічний пресинг, так як матінка моя всіляко намагається виселити мене разом з дітьми з цього будинку. Мені просто нікуди йти, взагалі, у нас з чоловіком зараз дуже складне фінансове становище. Загалом, ситуація повний аут.
Мамі 65 років, за все життя слова доброго мені не сказала, бреше про мене і чоловіка таке, що просто на здорову голову не одягнеш. Поки ми були фінансово незалежні і їй допомагали, все було терпимо, а як тільки все втратили, так виявилося, що матінка моя не просто не любить мене, вона мене ненавидить. Кожен день порожні причіпки, прокльони, крики і скандали. Майже кожен день вона викликає поліцію або ходить туди сама, ходить в соцзабез, ходить в інспекцію з прав дітей, в соцзабез захисту дітей і молоді (раніше я не здогадувалася про існування таких інстанцій), сільрада. Бреше всім і постійно, з соцзабезу приходили, написали акт про матеріально-побутовому стані сім'ї - написали, що сім'я соціально-благополучна, що з дітьми все добре.
Я сама лікар, але я вже зовсім не розумію: вона хвора або просто без моральних підвалин? .. Я зовсім не розумію, що мені робити. Чоловік поїхав обживатися в чужу країну, син збирається до нього, а я залишуся з маленькими і з нею і просто не знаю, що мені робити. Я її намагаюся взагалі не чіпати, тому що вампір вона нещадно - мене прям бити починає. Порадьте, як мені поступити, я завжди намагалася жити по правді нікого не образити, а тут таке, я навіть захищатися не можу толком, так як мама. Я взагалі не розумію, як я не розуміла, яке все таки вона чудовисько, Господи прости …

Оксана, 41 рік