Лікарі застерігають: Від куріння до пневмонії один крок

Anonim
Пасивне куріння призводить до найстрашнішим хворобам. .
Пасивні курці - це такі люди, які не по своїй волі або через незнання змушені дихати тютюновим димом, перебуваючи поблизу від людини, яка палить. У таких випадках не палять, але дихаючі відходами споживання сигарети, наражають себе на небезпеку дихати повітрям, отруєним близько п'ятдесятьма канцерогенними реактивами.

При пасивному курінні некурящий людина страждає подвійно За даними російських медиків, за минулий 2013 рік самим частим випадком хвороби пасивних курців стала пневмонія. В ході досліджень виявлено, що тільки діти, волею-неволею вдихають сигаретний дим від знаходяться поруч дорослих, а часом навіть власних батьків, хворіють цим страшним діагнозом на 20% частіше. Пневмонія і її лікування, як правило, забирають багато сил, коштів і вимагають професійних медичних знань. Хвороба протікає досить складно, характеризуючись численними симптомами, частими рецидивами і, найчастіше, вимагає спеціалізованого санаторного лікування.

У більшості випадків діти курців хворіють на пневмонію частіше "На сьогоднішній день дуже популярно обговорювати, так звані, міфи про куріння. Мовляв, дим тютюну зовсім не такий вже й небезпечний або сучасні вентиляційні системи можуть захистити некурящих від шкідливих викидів. Подібні вмовляння придумані тими, хто женеться за наживою, матеріальними благами, побудованими на наше з вами здоров'я. Ось тільки запущені наслідки від усього цього лягають вже на плечі докторів ", - скаржаться співробітники Федеральної клінічної асоціації.

Необхідно захистити себе і своїх близьких Редакція нагадує, що здоров'я не можна купити ні за які гроші, їм можна тільки розплачуватися. Удвічі прикріше, коли за промахи дорослих доводиться платити малюкам.