Sony випустила фірмові навушники для PlayStation

Anonim
Японська корпорація випускає в продаж бездротові навушники для ігрових консолей PS3 і PS4. Аудіогарнітур нового покоління запропонує власникам 7.1-канальний звук і включає висувний мікрофон, який дозволить спілкуватися і давати команди під час мережевої або парної гри. Вартість аксесуара, який буде доступний до покупки зовсім скоро, буде знаходитися в межах 70-100 доларів.
Новинка зможе підключатися до консолей за допомогою USB за допомогою Bluetooth. Є режим швидкого управління мікрофоном. Операції зі зміни характеристик відображаються на дисплеї.
Навушники, а тим більше, мікронавушники - складне за своїм конструктивним виконанням пристрій. Тому ремонт мікронавушники, наприклад, необхідно довіряти тільки професіоналам своєї справи, які мають до того ж всю необхідну прогресивну апаратуру і ексклюзивні запасні частини для проведення якісного ремонту. Найбільш часто поломки аксесуара відбуваються внаслідок його падіння або стиснення, попадання вологи або вушної сірки. Може вийти з ладу Bluetooth, пошкодитися плата, вийти з ладу батарея. Але будь-яка несправність може бути усунена справжнім фахівцем.

Ремонт мікронавушників можна довірити тільки фахівцеві Нові навушники Sony відрізняються підвищеною комфортністю - вони легкі за вагою і обладнані амбушюрами з дихаючого матеріалу, тобто, дозволять без проблем грати на протязі тривалого часу. До переваг відносять і те, що звук відеобаталій буде чути виключно самому гравцеві і не стане заважати оточуючим.

Sony представила нову аудіогарнітур Крім основного синьо-чорного варіанту виконання інноваційний аксесуар буде запропонований також білого кольору. Обумовлено, що навушники вишуканою білої колірної гами випущені невеличкою лімітованої партією.
Як стало відомо редакції, компанія Intel заявила про запуск продажів мініатюрного комп'ютера Edison, який виробник називає обчислювальним модулем. За своїми розмірами він порівнянний з картою пам'яті SD - 35,5х25х3,9 міліметрів. Проте, гаджет оснащений всім необхідним для ефективної роботи - процесором, оперативною пам'яттю і бездротовим модулем.