Canon збільшує виробництво техніки в Японії

Anonim
Відома японська компанія-виробник високоточних технологій Canon недавно заявила про те, що збільшить обсяги випуску власних пристроїв на підприємствах в Японії.
Canon зараз збільшує виробництво техніки в Японії через слабке курсу ієни. Ця компанія розраховує таким методом трохи підвищити доходи від експорту вироблених в Японії виробів при помітному зниженні обмінного курсу єдиної національної валюти - ієни.
Canon збільшить скоро випуск своєї продукції на численних фабриках в Японії, планує довести загальну частку даних підприємств в цілому обсязі виробництва з сьогоднішнього рівня в 42% і до 50% до початку 2015 року.

Canon збільшує виробництво техніки в Японії Отже, Canon перенесла вже деяку частину виробничої власної бази за межі країни після того, як курс національної валюти Японії - ієни досягав рекордних висот в співвідношенні з американським доларом і інших валют, а саме слідом за фінансовою кризою.
Відзначимо, зарядний пристрій на Canon EOS 500D, на думку фахівців, має свою одну особливість. Так, воно може зарядити акумуляторні батареї і від звичайної електромережі, і від прикурювача в авто. Сьогодні пристрій це поставляється в комплекті з 2-мя шнурами, а саме на 220 Вольт - для звичайної зарядки, а на 12 Вольт - для зарядки в авто. Це мережевий зарядний пристрій використовують для зарядки акумуляторів LP-E5 фотокамер дзеркальних марки Canon.
Пристрій для EOS 500D дозволяє зарядити батарею всього за 2,5 години, воно не дуже чутливо до перепадів напруги в електромережі. Можливість зарядки від самих різних джерел енергії позбавить від постійної носіння з собою відразу декількох зарядних пристроїв. Завдяки відповідності цього продукту всім сучасним стандартам якості, прослужить він кожному протягом декількох років. На сьогодні вся лінійка продуктів Voltlander вважається досить зручною, багатофункціональною. По надійності продукція не поступається навіть оригінальним виробам. Потрібно сказати, що модель AC-F631 володіє багатьма корисними функціями. Пристрій після зарядки батареї повністю відключається. Дана особливість дозволяє займатися людині своїми справами в той час, поки батарея буде заряджається. У самому корпусі цього виробу є вбудований запобіжник, він захистить від короткого замикання, а також перенапруження в мережі.

Canon збільшує виробництво техніки в Японії через слабке курсу ієни На думку, Canon виробляє якісну техніку, тому ця продукція і користується величезним попитом у всьому світі.