ФАС буде економити гроші на IP-телефонії

Anonim
Єдина IT-структура підвищила продуктивність роботи служби, комунікації стали дешевше і швидше.
Російська Федеральна антимонопольна служба об'єднала свої територіальні органи, а також центральний апарат в одну захищену мультисервісну мережу. Вона включає в себе 83 філії. Коли це сталося, зміни в кращу сторону миттєво відчули на собі всі співробітники відомства. Керівництво заявило, що в кілька разів підвищилася продуктивність роботи, використання наявних каналів зв'язку стало економічним, зручним і швидким.

Всі філії ФАС тепер разом При об'єднанні в систему в єдину мережу з'єдналися, як уже було сказано вище, 83 територіальних органу. Ця мережа включила в себе Інтернет, IP-телефонію, а також відеоконференц-зв'язок. Центральний апарат Федеральної антимонопольної служби розгорнув мережу Wi-Fi, розраховану на 500 користувачів. Цим проектом займалася компанія КРОК, яка і зараз здійснює технічну підтримку IT-інфраструктури ФАС.

Завжди на зв'язку Сучасна айпі телефонія - це популярний засіб зв'язку. Воно повністю забезпечує потреби в комунікації будь-якого підприємства. У порівнянні з звичайним телефонним зв'язком, IP-телефонія економить 70% грошей. Вона швидко і просто підключається, забезпечує відмінну якість зв'язку, користувач може бути впевнений в цілковитій безпеці переговорів, в необмеженість ліній.IP-телефонія відкриває широкі можливості оптимізації офісної роботи, які Федеральна антимонопольна служба вже відчула на собі.

Є контакт «Мережа функціонує в хороше режимі 24х7, зросла швидкість взаємодії між співробітниками. При цьому їх місцезнаходження неважливо. Вони можуть перебувати на робочому місці або у відрядженні, - підтвердив співробітник IT ФАС Федір Царіковскій. - IP-телефонія забезпечила безкоштовне спілкування співробітників служби, які працюють в різних російських регіонах. ФАС сподівається економити на зв'язку кілька мільйонів рублів щорічно ».
Редакція «» радить керівникам задуматися про переваги сучасної IP-телефонії.