Cisco і CTI випустять на російський ринок унікальний продукт

Anonim
Використання новітніх рішень, існуючих в області комунікацій, таких як телефонія та інші засоби зв'язку, обладнання для професійної роботи, відеоконференції, необхідні для розвитку бізнесу.
Всі перераховані комунікації, якими користуються компанії, прагнуть до гарантованого успіху, хочуть мати можливість конкурувати з іншими компаніями і намагаються збільшити ефективність проведеної роботи.
Ринок з кожним днем ​​запитує все більші й більші можливості, так що настала необхідність в професійних нововведення, які допомагають отримувати тільки високотехнологічні послуги без масштабних фінансових вливань. Спостерігаючи за запитами на ринку, відомі компанії Cisco і CTI ввели на ринки Росії новий продукт, який носить назву «Уніфікована комунікація за запитом». Продукт буде базуватися на хмарної платформі, яка носить назву Cisco Hosted Collaboration Solution.
Дана платформа забезпечить повний доступ до всіх сервісів будь-яких комунікацій з хмари. Продукт забезпечує голосове, а також онлайн - спілкування, завдяки новим програмам для стільникового зв'язку і найбільш популярних контакт-центрів. За допомогою продукту реалізуються всі функції з обміну повідомленнями та по спільної роботи з необхідними документами. Продукт також полегшить експлуатацію офісної телефонії, а це підвищить якість роботи будь-якої компанії.

Офісна телефонія - найбільш ефективний метод зв'язку Унікальні програмні рішення, які запропонувала компанія Cisco HSC, відмінно і без найменших труднощів інтегруються з корпоративними додатками.
Редакція сайту "" сподівається, що кошти комунікацій будуть тільки розвиватися з кожним днем, що полегшить їх використання.