10 найгірших пісень всіх часів і народів

Anonim
Сучасний городянин щодня мимоволі виявляється в агресивному звуковому середовищі. Радіо в таксі, портативна колонка у підлітків у дворі, музика з телефону у якогось дивака в метро - все це джерела аудіошлака, що потрапляє нам в мозок і осідає там. Пропонуємо вам список пісень, без яких всім нам жилося б на світі трохи краще.

Єгор Крід - Самая-Самая

Єгор Крід - дивна копія не те Тімберлейка, не те Бібера Продукт лейбла Тіматі Black Star Єгор Крід (Булаткін) з іміджем романтичного стильного хлопця набрав більше ста мільйонів переглядів з піснею, зверненої нібито до мами ліричного героя. Хоча який мамі буде цікаво слухати про те, що «вона любила жити без проблем, манила красою колін» у виконанні співака, схожого на погану копію Джастіна Тімберлейка? Єгор Крід - Самая-самая На думку редакції узнайвсё.рф, Єгор не вміє співати. Єгор зовсім не вміє танцювати. І цей чортів свист! .. Навіть супертактічний музикант Іван Дорн в інтерв'ю у Юрія Дудя на питання про те, за кого в російськомовному шоу-бізнесі йому соромно, довго м'явся, але все-таки назвав Єгора Крида - вірніше, той матеріал, з яким йому доводиться виступати. Можливо, якби у кумира мільйонів школярок змінився продюсер і автор пісень, його репертуар перестав би виглядати так плачевно.

Наталі - О Боже, який чоловік

Ми думали, що Наталі разом з піснею «Вітер з моря дув» залишилася десь далеко в минулому і спокійно виховує численних дітей, але - «іноді вони повертаються». Як у випадку з Максом Фадєєвим і Катею Лель, часом нудьгуючий продюсер може підібрати і оживити вже давно заглухлий проект. Наталі - О Боже, який чоловік! «Ти Джонні Депп і Бред Пітт в одному флаконі, як« найкращий »ти записаний в телефоні». Відносно деякої частини слухачів правило «чим гірше, тим краще» діє безвідмовно. Соломонова мудрість продюсера повинна звучати так: «Піпл хаває. Схаває і це ».

Микола Воронов - Белая Стрекоза Любові

Нікому не відомий молодий чоловік з Дубни прославився з піснею, в якій злилися всі риси російської попси - солодка мелодія, текст «про любов» і незграбна претензія на оригінальність. Розвивається рунет тоді освоював нове явище під назвою «вірусна пісня», і разом з треками «Гітар» Петра Наліча і «Йожин з Бажин» забутої чеської групи під роздачу потрапила і «Стрекоза». Микола Воронов - Біла бабка любові Воронов навіть встиг дати кілька концертів в московських клубах і взяти участь у передачі «Давай одружимося» Лариси Гузеевой. Зрештою пісню стала виконувати стьоб-група Quest Pistols, відомі поп-плагіатори і кавер-виконавці.

Потап і Настя Каменських - Чумачечая весна

Як без тіні збентеження зізнався сам Потап, рецепт хіта для нього - «взяти поєднання слів, щоб чувся матюк, і повторювати до безкінечності». Звідси пішли такі його твори як «чундра-чучундра», «а ти мені від сосни відірви голочки», «вітру холо- вітру холо- вітру холоду". Потап і Настя Каменських - Чумачечая весна Пісенька про весну, проспівана дуетом з Настею Каменських, втім, досить прилиплива, щоб обійтися без таких заборонених прийомів. Але все одно в вуха впиваються рими «Чумачечая - очечі» (о, господи), «весна - не до сну» і «знайшов - казна-шо». Як говорили в КВН, шоу погане, а бізнес хороший.

Justin Bieber - Baby

Перша пісня, з якою юний канадець Джастін Бібер прогримів на всю планету. Терміново потрібно було показати світові симпатичного хлопчика, але чомусь ніхто не турбувався музичної складової цієї епохальної події. Може бути, тому що подорослішав Бібер поводиться як листоноша Пєчкін без велосипеда. Джастін Бібер - Baby Ця пісня складається з слова «дитинко», проспіваного мільйон разів, і більше в ній немає нічого - ні мелодії, ні пристрасті, ні душі.Цей трек ніби був забракований на фабриці поп-хітів або написаний на спір за двадцять хвилин. «І я такий: дитинко, дитинко, дитинко, о! І я такий: дитинко, дитинко, дитинко, немає! »Як не дивно, відео стало одним з найпопулярніших за історію Youtube.

Rebecca Black - Friday

Два мільйони дізлайков на Ютьюб - все, що вам потрібно знати про цю пісню. «Ура, сьогодні п'ятниця, і значить, завтра субота», - це не цитата з «Солдата Швейка», а практично весь текст цієї пісні. При перегляді кліпу замислюєшся - як цей твір взагалі могло з'явитися на світло? Rebecca Black - Friday У чиєму спотвореному мозку з'явилася ідея цієї пісні, а головне - хто зможе це заспівати без наслідків для душевного здоров'я? Або американський шоубіз настільки цинічний, що можна заради дешевого хайпа змусити чотирнадцятирічну дівчинку співати цей гімн Сатані? Rebecca Black - Saturday Після виходу цієї пісні Ребекка Блек отримала кілька погроз розправитися з нею, якщо кліп не буде видалений з усіх відеохостнігов. Втім, є версія, що ці погрози були частиною піар-кампанії по розкрутці співачки. Ребекка жива й здорова донині. Через два роки після «П'ятниці» дівчина випустила відео на пісню «Субота». Деяких життя нічому не вчить.

Rick Astley - Never Gonna Give You Up

Через двадцять років після того, як пісня «Never Gonna Give You Up» була зустрінута, переварена і забута, перший і найбільший хіт Ріка Естлі несподівано повернувся в інформаційне поле. Якщо в 2008 році ви вже користувалися інтернетом, то напевно пам'ятаєте штуку під назвою «рікроллінг». Рік Естлі увійшов в історію не стільки як виконавець, скільки як мем Ви отримували посилання, нібито по роботі, але перейшовши по ній, бачили цього рудоволосого юнака, виспівували «я тебе не підведу» Сама ця пісня звучить як результат праці цинічних менеджерів, аналітиків і композиторів, розрахували точну кількість прослуховувань, достатню для того, щоб пісня назавжди застрягла у вас у вухах. Любити її при цьому ви не зобов'язані.

Right Said Fred - I'm Too Sexy

Про цю пісню непристойно навіть жартувати. Але ви можете це зробити, якщо дозволите канал VH1 - кліп на неї там до сих пір крутять щопівгодини. Якби ця пісня вийшла в наш час, користувачі твіттера прокляли б її (особливо за безсовісна використання семпли з пісні Джимі Хендрікса «Third Stone From The Sun»). Right Said Fred - I'm Too Sexy А потім - спалили і поховали поруч з «Friday» Ребекки Блек. Але в 1992 році, на хвилі обожнювання Сінді Кроуфорд, Клаудії Шиффер і всього топ-модельного антуражу, ця пісенька зачепила якісь струни в душах слухачів.

Black Eyed Peas - My Humps

«Я чарівна, і ось послухай, чому» - невигадливий меседж цієї пісні. Нам пропонують оцінити привабливість опуклих частин тіла Стейсі Енн Фергюсон практично в повній тиші за винятком її голосу, навіть не співає - надиктовують список її «горбків» і правил поводження з ними. Black Eyed Peas - My Humps Загалом-то, пісні як такої немає - є привід для кліпу. Редакції залишається тільки порадіти, що мейнстрімова хіти російською мовою ще не дійшли до такого безсоромності.

Crazy Town - Butterfly

Цей реп-роковий хіт з рифом, узятим у Red Hot Chili Peppers, досяг першого місця в чартах п'ятнадцяти країн. Швидше за все, це сталося через навмисною простоти тексту ( «Гей красуня, потанцюй зі мною. Найрозумніше, що ти можеш зробити в житті, це замутити зі мною»). Не потрібно знати англійську на п'ятірку, щоб оцінити красу цих рядків. Crazy Town - Butterfly На обкладинці диска красується дівчина з татуюванням у вигляді чорної метелики на правій лопатці, і ця картинка говорить все про пісню і про групу - їх творчість повністю присвячено стереотипу про «відв'язній навшпиньки». Справедливості заради варто відзначити, що Crazy Town так і залишилися групою одного хіта - краще, ніж Butterfly, вони нічого не записали.
Редакція зазначає, що нерідко автори і без того не надто вдалих пісень не можуть самостійно впоратися з нелегкою працею написання музики - і вдаються до плагіату. Ми пропонуємо вам прочитати про самих нахабних випадках плагіату в російській шоу-бізнесі.