Як правильно подати оголошення в газету

Anonim
Спочатку треба вибрати газету з відповідною тематикою за змістом оголошення.Також треба звернути увагу на місця поширення газети і тираж. Якщо вам потрібно продати якусь вже не нову річ, то доцільно вибрати багатотиражку, поширювану щодня по поштових скриньках всього району. А якщо вам потрібно продати об'єкт нерухомості, то слід вибрати газету, яка публікувала оголошення саме по цій темі, тоді ваше повідомлення побачать зацікавлені люди, а не випадкові.
Приватні оголошення можна опублікувати безкоштовно. Як правило, комерційні оголошення розміщуються на платній основі. Можна навіть звернутися в рекламний відділ видання. Менеджери проінформують вас про тарифи, варіанти розміщення і оформлення. Багато газет зараз мають представництво в інтернеті. Тому тепер є можливість помістити будь-яке оголошення, заповнивши відповідний бланк на сайті газети. Там же буде розказано, як оплатити послугу.
Також в кожному номері видання розписано, як подати оголошення в газету. Можна зателефонувати за вказаними телефонами і проговорити оголошення оператору, а можна заповнити бланк, опублікований в газеті, і здати його в офіс прийому оголошень. Пунктів прийому оголошень, зазвичай, є кілька штук, розкиданих по всьому місту, тому ви зможете звернутися в той, до якого найзручніше дістатися.
Звичайно, зручніше і швидше за все подати оголошення на сайті газети. Для цього потрібно самостійно набрати текст оголошення в електронному вигляді. Спочатку потрібно вибрати рубрику, категорію, вкладену категорію, а потім набрати текст, почавши з опису дії (продам телефон / віддам даром / шукаю роботу) і обов'язково залишити контактну інформацію в спеціальному полі, але не в тілі самого оголошення. Потім ваше оголошення перевіряється модератором і після його схвалення публікується в газеті (в друкованому або електронному варіанті).
Кілька слів про самому оголошенні. Текст в оголошенні повинен бути по можливості коротким і точним, пропозиції переважно складати прості з 5-7 слів.

Дошка оголошень. Подати оголошення в газету з допомогою сайту видання набагато простіше, ніж заповнювати бланк вручну і особисто їздити здавати оголошення, та ще стояти в черзі. Основною перевагою електронної подачі оголошення є економія часу. В особистому кабінеті після реєстрації на сайті газети ви зможете пере опублікувати (подати повторно) будь своє оголошення за допомогою декількох кліків мишкою.
Оплатити оголошення ви можете будь-яким підходящим способом. Тарифи на подачу оголошень приблизно однакові у всіх рекламних агентствах.
Можна підвести підсумок, що подача оголошення через інтернет проводиться швидко, вигідно і зручно.