Найкрасивіші губи в світі

Anonim
Часто в моді форми губ, володарками яких є знамениті особистості, зірки кіно, естради. З красивою формою губ пов'язують сексуальність. Є чоловіки з гарними губами.

Як намалювати красиві губи

На думку психологів, чоловіки, дивлячись на жінок часто звертають увагу саме на губи, оцінюючи по ним сексуальність і привабливість. Багато еталоном вважають губи Анджеліни Джолі, мова йде і про форму, і про повноту.

Губи Анджеліни Джолі викликають захоплення у всьому світі Хтось, горя бажанням змінити форму губ, приходять до пластичного хірурга. Є ті, хто візуально коригує форму, малюючи її спеціальним олівцем. Звичайно, найкраще бути задоволеним тією формою, яка дана від природи.
Намалювати красиві губи не так вже й легко. Однак можна впоратися з цим завданням навіть не володіючи навиками малювання, якщо діяти поетапно. Малюючи їх олівцем на папері, спочатку робиться розмітка - три паралельні лінії. Далі промальовувалися кути губ і верхній контур. Важливо врахувати, що верхній контур повинен бути зменшений, а нижній збільшений. Малюючи олівцем, треба не забути створити ефект тіней і промальовувати «зморшки» на губах.

Красиві губи можна просто намалювати Деякі представниці прекрасної статі вважають за краще татуаж губ, роблячи їх повніше або зменшуючи надмірний обсяг. Татуаж допомагає приховати асиметрію і надає чіткий контур. Головне, не помилитися з майстром, вибрати справжнього професіонала.

Красиві губи знаменитостей

Тож не дивно, що багато красунь мріють про кар'єру співачки або актриси, не залежно від того, чи є у них для цього талант. Нерідко оцінюється не талант, а тільки зовнішні дані, більш того - тільки деякі окремі частини, наприклад - губи.

Губи Холлі Беррі вважаються еталоном краси Можна назвати десять претенденток на звання власниць найкрасивіших губ. Такою є Дженніфер Лопез, Майлі Сайрус, Кім Кардашян. Сьома позиція за Кетрін Хейгл, за нею йде Холлі Беррі і Енн Хетеуей. Анджеліна Джолі на четвертому місці, а Кіра Найтлі на третьому. Друге місце віддане Крістіни Агілери, перше ж - Крісті Терлінгтон.

Рот Крісті Терлінгтон вважається гарним Окремо треба відзначити, що саме губи давно стали візитною карткою Анджеліни Джолі. І в тому числі завдяки губ актриса вважається однією з найкрасивіших жінок в світі.
Губи Дрю Беррімор мають спокусливу форму і привернули до неї увагу ще під час виходу фільму «Ангели Чарлі». Енн Хетеуей запам'яталася ще не повними губами, а гарною посмішкою і білими зубами. Щоб підкреслити посмішку, актриса уникає темних тонів помади. Володаркою гарної форми губ є Сієнна Міллер. Її губи не особливо повні, але стильну зірку це не засмучує.

Дрю Беррімор володарка красивих губ Останнім часом, при зверненні до пластичних хірургів, жінки просять зробити їх губи схожими на губи Скарлетт Йоханссон.
Ще одна знаменитість Меган Фокс - володарка повних губ від народження. За її словами, у неї французькі, індійські та ірландське коріння. Вона стала секс-символом після того, як знялася в кінокартині «Трансформери». Однак, як стало відомо, актриса вирішила трохи змінити свою зовнішність. Найбільше зміни торкнулися її губ. Тепер вони стали виглядати ще більш пухкими і апетитними. Під ніж хірурга лягали також Джессіка Сімпсон, Елізабет Херлі і багато інших зірок.

Джессіка Сімпсон може посперечатися з Анджеліною Джолі

Чоловіки з гарними губами

Красиві губи роблять чоловіків привабливими. Вважається, що за законами фізіогноміки без праці можна за формою губ визначити характер будь-якої людини. Губи можуть бути маленькими, плоскими, повними, кривими, опуклими, рівними. Жінки звертають увагу на губи чоловіків, думки розходяться - комусь подобаються пухкі чоловічі губи, комусь тонкі або різко окреслені.

Енріке Іглесіас спокушає своїми губами Сексуальним найчастіше називають чоловіка з гарними губами. Серед красенів - Енріке Іглесіас і Едді Мерфі. Губи Леонардо Ді Капріо вже багато років не залишають жінок байдужими. Красиві губи у Джейсона Стетхема, Мела Гібсона і Джонні Деппа. Красивим вважають великою, витягнутий в широку смужку рот Джона Траволти.

Найсексуальніші губи в світі

Володарками сексуальних губ у свій час вважалися Джулія Робертс і Пенелопа Крус. Незабаром їх впевнено обійшла Анджеліна Джолі. Вона займала перше місце досить довго. Своїми від природи пухкими і красивими губами актриса зобов'язана своєї матері. Анджеліна - визнаний секс-символ, і губи - її візитна картка.

Вважалося, що найкрасивіші губи у Джулії Робертс Останні роки Джолі змістила з першої позиції Скарлетт Йохансен. Саме її назвали найсексуальнішою на планеті, причому вже не один раз. Вперше вона була удостоєна цього титулу ще в 2006-му році. За визнанням актриси, їй подобається наносити на губи червону помаду. Щоб губи придбали класичну, ідеальну форму, вона користується олівцем для губ. Скарлетт каже, що вважає за краще помаду, пензликом ж тільки коригує контур, що робить губи більш виразними.
Серед чоловіків звання володаря найсексуальніших губ було присуджено Джонні Деппу і Девіду Бекхему. Останнім часом їх випередив Бред Пітт. Саме йому було віддано більшість голосів. До речі, за даними, що чоловіком з самими непривабливими губами визнаний футболіст Ріо Фердинанд.