Олександр Волошин біографія, фото, його діти 2019

Anonim

Біографія Олександра Волошина

Олександр Стальевіч Волошин - глава наглядової ради АТ «Перша вантажна Компанія», керівник групи з організації в столиці глобального фінансового центру, екс-керівник кремлівської адміністрації, багаторазово довів свою ефективність і економічну грамотність.

Олександр Стальевіч Волошин Він очолював колективні органи управління ГМК «Норільський Нікель», РАО «ЄЕС», входив як рядовий член в наглядові ради цілого ряду комерційних структур, включаючи «Холдинг МРСК», «Уралкалий», «Системний оператор», «Федеральну мережеву компанію »,« Яндекс ».
Колишній високопоставлений чиновник був автором ідеї так званої «керованої демократії» в Росії, коли політичний режим поєднує демократичні і авторитарні інститути для вирішення виникаючих проблем. У 2002 році в оприлюдненому ним зверненні до співвітчизників «Керована демократія» - пряма дорога до диктатури і фашизму »визначив російські політичні реалії як планомірне знищення свободи, створення поліцейського режиму і повернення до тоталітаризму.

Дитинство і сім'я Олександра Волошина

Олександр з'явився на світло 3 березня 1956 року в російській столиці. Незабаром його батьки, Сталь Ісаакович і Інна Львівна, переїхали до Іжевська, де стали викладати іноземні мови в педагогічному інституті. Виїхати, за припущенням журналістів, їм довелося через що проводилася в ті роки кампанії по боротьбі з космополітизмом, яка фактично була антисемітською.

Молодий Олександр Волошин У 1961 році його батько помер в 36-річному віці. Мама з сином повернулася до «білокам'яної», викладала в Дипакадемії МЗС. Юнак, отримавши середню освіту, став студентом інституту інженерів транспорту, 5 років тому отримав диплом інженера-електромеханіка. Він не боявся ризикувати і виходити за рамки існуючих стереотипів, незважаючи на те, що ріс і виховувався в пристойній середовищі. Наприклад, одного разу посперечався, що зможе проїхатися в метро босоніж, і суперечка виграв. Хоча наслідки такого вчинку в ті роки могли бути дуже серйозними, якби хто-небудь з пильних громадян викликав міліцію.

Кар'єра Олександра Волошина

Свій трудовий шлях майбутній політик почав в 1978 році в депо по ремонту і обслуговування локомотивів «Москва-Сортувальна». На даному підприємстві він займав різні пости - від машиніста тепловоза до вищої посадової особи в первинній організації ВЛКСМ.

Олександр Волошин став помічником президента З 1983 по 1986 рр. Олександр Стальевіч був студентом Академії зовнішньої торгівлі, пізніше працював на керівних посадах в науково-дослідному кон'юнктурному інституті. У 1993 році він зайняв пост заступника президента підприємства «Аналіз, консультації і маркетинг», в 1995-му - очолив фінансово-кредитну організацію «ЕСТА Корп.», В 1996-му - «Федеральну фондову корпорацію».

Олександр Волошин (на фото в центрі) з Б. Березовським і С. Доренко Успішно просуваючись по кар'єрних сходах, в кінці 1997 року Волошин перейшов на службу в адміністрацію глави держави, спочатку як помічник її керівника, через рік - як його заступник, з 1999 року - керівник АП і член Радбезу.

Олександр Волошин та Володимир Путін У 2003 році він був звільнений з посади головного кремлівського чиновника. Його відставку у владних колах одні назвали звичайним оновленням кадрів, інші - великою помилкою, зазначивши, що з відходом таких блискучих управлінців, здатних вирішувати найскладніші завдання і створювали в країні демократію, приходять «силовики», які прагнуть відродити тоталітарний режим. Виступ Олександра Волошина на гайдарівського форумі Залишивши велику політику, екс-глава АП до 2008 року продовжував виконувати обов'язки голови колективного органу управління «ЄЕС Росії», в 2008-2010 рр.його обрали на аналогічну посаду в «Норильському нікелі», 2010-2014 рр. - в «Уралкалий».

Особисте життя Олександра Волошина

Перший раз Олександр Волошин одружився, будучи 18-річним студентом. Його дружину звали Наталія Бєляєва. Жили вони скромно, знімали кімнату в комунальній квартирі. Коли молодому подружжю виповнилося по 20 років, з'явився на світ їхній первісток - син Ілля. Він здобув освіту в столиці Туманного Альбіону і трудиться заступником голови «Конверсбанку». За кордоном проживає і екс-дружина Олександра Стальевіча. У глобальну мережу потрапили документи, які підтверджують, що в юності їх син був затриманий за шахрайство з кредитними картами.

Олександр Волошин одружився вдруге Зараз колишній глава адміністрації президента одружений на Галині Теймуразовой. У сімейної пари троє дітей: двоє синів, які народилися в 1995 і 2001 року, і дочка 2005 року народження.
У 2000 році В'ячеслав Солтаганов, глава ФСПП, вручив керівнику АП в якості почесної нагороди персоніфіковане зброю - травматичний револьвер «Таурус».
Колеги по службі в Кремлі відзначали, що екс-чиновник був майстром закулісних інтриг, негласної політики, мав залізну волю, відрізнявся завзятістю і працьовитістю.

Олександр Волошин сьогодні

З 2010 року екс-чиновник був незалежним директором в ряді провідних вітчизняних підприємств і стартапів. Він був членом наглядової ради «Яндекса», в 2012 став на чолі керівництва «Першої вантажної компанії», увійшов до складу експертної комісії по роботі «Відкритого уряду». За пропозиції щодо функціонування цієї доктрини держуправління Олександр Стальевіч отримав подяку від Володимира Путіна. Бесіда з Олександром Волошиним У 2016 році колишній високопоставлений держслужбовець вклав особисті кошти в медико-генетичну компанію Genotek і увійшов в її керівництво. Він - партнер венчурного фонду Genome Ventures, який інвестує капітал в медичні проекти та онлайн-середовище, включаючи ресурс з консультацій «Педіатр 24/7», сервіс психометрической оцінки GetMyWay, сервіс для ветеринарів Pet-Doctor, продукт для створення IT-продуктів Geno6. В одному з інтерв'ю Олександр Стальевіч висловив переконання, що сучасні досягнення генетики відкривають величезні можливості і мають блискучі перспективи для охорони здоров'я і підвищення рівня життя. У тому ж році за свою багаторічну роботу на благо держави він був удостоєний ордена «За заслуги перед Вітчизною».
Незважаючи на існуючі труднощі в економіці, він продовжує діяльність в частині організації міжнародного московського фінансового центру. Серед уже реалізованих результатів роботи в даній сфері - інтеграція бірж, впровадження клірингу, інших прогресивних правил торгівлі.