Вчені: Щоб схуднути, потрібно читати етикетки на продуктах

Anonim
До такого цікавого висновку прийшли іспанські дослідники.Незаперечною істиною є те, що жіноча краса безпосередньо залежить від того, наскільки добре представниці прекрасної статі стежать за своїм тілом та обличчям. Кому-то в цьому допомагає косметика holika holika, кому-то - регулярні заняття спортом, а хтось віддає перевагу захоплення дієтами.
Виявляється, для того, щоб відмінно виглядати і тримати свою вагу в нормі, достатньо всього лише уважно читати етикетки на продуктах в магазинах. Вчені з іспанського Університету Сантьяго-де-Компостела провели унікальне дослідження і з'ясували, що жінки, які вдумливо прочитують текст на продуктовій упаковці, важать на чотири кілограми менше, ніж ті представниці прекрасної статі, які не обтяжують себе цим заняттям.

Читайте етикетки і худніть - В ході експерименту дослідники намагалися з'ясувати подробиці про здоров'я, їжі і купівельні переваги американських споживачів, - пише один з мешканців Твіттера.
В результаті виявилося, що на калорійність продуктів не звертають уваги курці, тому що здоровий спосіб життя їх не цікавить. Найчастіше етикетки на продуктах читають жінки, які проживають в містах і мають достатньо високу освіту.
Редакція сайту зазначає, що за даними іспанських вчених, жінок, які читають етикетки на продуктах, набагато більше, ніж чоловіків.