Елла Пернелл - біографія, фото, особисте життя, хлопець, зріст, вага 2019

Anonim

Біографія Елли Пернелл

Елла Пернелл - британська актриса, що позиціонується в ЗМІ як нова муза американського режисера Тіма Бертона (раніше джерелом його творчого натхнення була Ліза Мері, потім Хелена Бонем Картер - його екс-дружини). Відправною точкою в акторській кар'єрі дівчини стала роль в його фільмі «Будинок дивних дітей міс Перегрин».

Елла Пернелл - нова муза Тіма Бартона

Дитинство Елли Пернелл

Молода, але вже відома в Голівуді британська актриса народилася 17 вересня 1996 року в столиці Сполученого Королівства, де і проживає в даний час з мамою і вітчимом. У неї є три молодших зведених брата по батькові (її батьки в розлученні, у кожного - нова сім'я). Її мама - викладач йоги, вітчим - власник спортклубу.

Елла Пернелл в дитинстві Майбутня артистка відвідувала приватну школу Forest School, розташовану на краю прадавнього лісу Еппінг в північно-східній частині міста, де освітній підхід передбачав, серед іншого, культивування у дітей дбайливого ставлення до природи. Пізніше вона відвідувала школу для дівчаток City of London School for Girls, що має старовинну історію і бездоганну академічну репутацію.
З дитинства Елі було притаманне бажання вчитися і перемагати. Можливо, тому в 12-річному віці їй пощастило пройти відбір серед сотні інших претенденток на роль в мюзиклі «Олівер!» За відомим твором Діккенса «Олівер Твіст». Отримавши її, протягом наступного року вона виступала на сцені Королівського театру «Друрі-Лейн» у складі дитячої трупи.

У кіно Елла Пернелл знімається з тринадцяти років Одночасно з основним навчанням і роботою в театрі вона почала займатися певною театральній школі Сільвії Янг, де опановувала акторська майстерність, основи сценічної мови, вокалу, танцю, а також відвідувала музичний клас.

Акторська кар'єра Елли Пернелл

Дебют Елли Пернелл в кіно відбувся в 2010 році. Після зняття «Олівера!» З репертуару театру її запросили зіграти Рут (головну героїню екранізації роману «Не відпускай мене» Кадзуо Ісігуро, британського письменника японського походження, про клонах-донорах, що гинуть після виїмки необхідних для пересадки органів) в дитячому віці. «Дорослу» версію цього персонажа зіграла Кіра Найтлі.

Перша кінороль Елли Пернелл ( «Не відпускай мене», 2010 рік) Наступною роботою 14-річної Елли стала роль Кайлі у фільмі «Шлях до вічного життя» за однойменним твором Саллі Ніколс, відомої своїми глибинними дослідженнями в психологічній сфері.

Кадр з фільму «Шлях до вічного життя» Потім артистка з'явилася в знімалася в Лондоні і Мадриді і вийшла на екрани в 2011 році картині про вторгнення «Пожирачі» як Міа, дочка центрального персонажа у виконанні британського актора Клайва Оуена. Після цього юне обдарування було включено в Топ-10 англійських зірок завтрашнього дня за версією видання Screen International.

Маленька Елла Пернелл зіграла у фільмі жахів «Пожирачі» У 2013 році актрису можна було побачити в ролі Долче в комедійному бойовику «Пипець-2», де її партнерами по знімальному майданчику стали американська актриса і модель Хлоя Морец, яка втілювала образ смертельно небезпечної дівчатка на ім'я Убивашка, британська зірка Аарон Тейлор-Джонсон, а також комік Джим Керрі.

Кожна героїня Елли Пернелл яскрава і неповторна У 2014 році актриса втілила образ юної версії персонажа Анджеліни Джолі в фентезійної картині «Малефісент», рімейку діснєєвськой «Сплячої красуні». Причому Джолі, до безмежної радості молодої актриси, сама запропонувала запросити її на цю роль. Восторг Елли цілком зрозумілий - хто в цьому віці не мріяв познайомитися особисто з голлівудською зіркою?

Елла Пернелл в ролі юної Малефісент Крім цього, в той же період вона знялася в образі втекла з дому норовливої ​​дівчинки Маккензі в стрічці «Дикість», за яку була удостоєна декількох нагород, включаючи премію Laiff June Award за кращу жіночу роль.

Елла Пернелл у фільмі «Дикість» В інтерв'ю виданню Interview Magazine дівчина, за такий короткий час домоглася визнання на світовому рівні, зізналася, що на самому її справжня пристрасть не кіно, а театральні підмостки, і що вона відчайдушно прагне повернутися в театр.
У 2015 році актриса знімалася разом з Ейсой Баттерфілд і Євою Грін у фільмі-казці режисера Тіма Бертона «Будинок дивних дітей міс Перегрин» за бестселером Ренсома Ріггз, що вийшов на екрани в 2016 році. Вона виконала роль Емми Блум, дівчинки з надприродною здатністю управляти повітрям.

«Будинок дивних дітей міс Перегрин»: Елла Пернелл в ролі Емми Блум Потім вона з'явилася в «Тарзана» в образі юної Джейн Портер. Цікаво, що Марго Роббі, яка втілила образ дорослої подруги головного героя, в житті старше Пернелл всього на 5 років.

Особисте життя Елли Пернелл

У фільмографії Елли Пернелл багато складних, яскравих, захоплюючих і серйозних картин. Незважаючи на молодість, володарка чудового акторського таланту завжди приголомшливо вживалася в роль і справлялася з будь-якими персонажами.

У реальному житті Елла Пернелл звичайна дівчина У житті ж вона залишалася звичайнісінькою дівчиною, правда, з активною життєвою позицією. У старших класах школи вона із задоволенням займалася з учнями молодших класів танцями, підтягувала відстаючих з математики. Сама опанувала двома іноземними мовами (французька та іспанська), освоїла гру на фортепіано та саксофоні. У липні 2016 року його самостійно організувала збір коштів до фонду кризової допомоги дітям і підліткам, перерахувавши благодійної організації 7 тисяч фунтів стерлінгів.

Елла Пернелл мріє повернутися на театральні підмостки Крім акторської кар'єри, юна британка активно займається благодійністю - співпрацює з некомерційною організацією Educate2Eradicate, що спеціалізується на питаннях гендерної дискримінації, роботі з важкими підлітками, на впровадженні заходів щодо захисту честі і гідності дівчаток і жінок. Вона тісно співпрацює також з Фондом креативної фотожурналістики, створеному з метою підтримки талановитих молодих людей, які прагнуть за допомогою своєї творчості змінити суспільство на краще.

На дівчину «полюють» найбільші глянсові журнали Після зйомок в спільному кінопроекті «Будинок дивних дітей міс Перегрин» з Ейсой Баттерфілд в пресі з'явилися чутки про їхні стосунки, які офіційно не підтвердилися. Але достеменно відомо, що в паузах знімального процесу молода людина допомагав своїй юній партнерці готуватися до випускних іспитів на отримання атестата зрілості, тільки завдяки чому, за її твердженням, вона їх і здала.

Елла Пернелл і Аса Баттерфілд разом проводять час Восени 2017 року закордонні таблоїди повідомили, що 21-річній актрисі надає знаки недвозначні уваги 53-річний Брет Пітт. Крім того, актори разом працюватимуть над екранізацією роману «Sweetbitter» письменниці Стефані Данлер.

Елла дуже схожа на молоду Джолі, вважають прихильники дівчата Елла любить теніс, уроки гімнастики, а також відмінно фехтує. У 2016 році вона була дебютувала як модель під час модного показу брендів Gucci і Dior.

Елла Пернелл зараз

Також в 2016 році Елла Пернелл була зайнята на зйомках молодіжного фільму-подорожі «Доступ до всіх областей» і двох байопіків - стрічки «Черчілль», що оповідає про легендарного британського прем'єра (його грає Брайан Кокс), і «Доступ до всіх областей» (в іншому перекладі «Подорож - це мета»), яка розповідала про 22-річному англійському фотожурналіст Дені Елдоні, побитому до смерті в Сомалі.

Сьогодні Елла Пернелл - одна з кращих актрис молодого покоління