Статистика: Маленьких собак найбільше люблять в Бразилії

Anonim
Є країни, де більше люблять котів, а є - де собак.
Згідно зі статистикою, більшість американських штатів показують баланс між собаками і кішками, які проживають в якості домашніх тварин поряд з людиною. Але ось увесь інший світ являє собою досить різноманітну картину. Є країни, де перевага спостерігається або на користь кішок, або на користь собак. Видання Washington Post нещодавно представило дані однієї з маркетингових компаній, яка вивчила дані 54-х країн. Наприклад, в Індії на кожен десяток собак доводиться одна кішка. У Китаї теж воліють собак. Тут ставлення становить 5: 1. А ось в Австрії, Швейцарії та Туреччини кішок втричі більше, ніж собак.

У Бразилії люблять маленьких собак Якщо брати більш загальні дані, то в Західній Європі більше домашніх котів. Виняток становлять Ірландія, Іспанія і Португалія. Що ж стосується Азії і Південної Америки, то тут у більшою мірою люблять собак. «У таких регіонах, як Близький Схід, як Африка, прихильність кішкам склалася історично. «У Латинській Америці - протилежна ситуація. Там багато століть поспіль собака була повноправним членом сім'ї », - зазначає один з авторів дослідження.

У Туреччині люблять кішок А ось Бразилія відзначилася іншим трендом. Виявилося, що в цій країні найбільша кількість маленьких домашніх собак. До речі, популярність таких домашніх улюбленців і в інших країнах, включаючи Росію, щорічно зростає. Собаки маленьких порід - справжні друзі людини. Вони завжди дуже прив'язані до своїх господарів, виявляють дивовижну вірність, їх однаково сильно люблять діти і дорослі. Тому тим, хто запланував покупку маленької собаки, краще заздалегідь вивчити всі карликові породи, вибравши серед них найбільш вподобану.

Американці люблять і тих, і інших «Як не дивно, в високорозвинених країнах існує баланс між кількістю кішок і собак. Причина цього поки незрозуміла », - повідомили аналітики.
Редакція «» закликає вас дбайливо ставитися до братів наших менших, в якій би країні світу вони не проживали.