У США назвали найгірший автомобіль 2011

Anonim
В Америці стало відомо назву самого непривабливого автомобіля. Цього звання удостоївся Nissan Murano CrossCabriolet.
До цього подібного неприємного звання удостоювалися так само Mercedes R-класу і Pontiac Aztek. Зібраний за типом позашляховика Nissan Murano кабріолет був представлений публіці на лос-анжелеском мотошоу в 2010 році, а в продаж надійшов на початку 2011 року.
Найбільше автолюбителям не сподобався зовнішній вигляд автомобіля. Найімовірніше, не сподобалася складна матерчатий дах, замість металевої, а також відсутність задніх дверей. Модель охрестили «волохатим чудовиськом».
А, на думку єдиного в світі автожурналісти, який був удостоєний Пулітцерівської премії, Дена Нейла - це «млявий, непривабливий зовні і дуже труський автомобіль, йому впору бути тільки шейкером для коктейлів … CrossCabriolet - це десерт, який приготували з мишачих екскрементів».
Протилежної звання удостоїлися моделі Toyota, Volksvagen і Volvo. Перше місце займають автомобілі Volvo. Великою популярністю серед автолюбителів користується Volvo xc90. Перевага цієї марки віддають, перш за все, через безпеки цих моделей і привабливого зовнішнього вигляду. В автосалонах ціни вольво xc90 варіюються в залежності від комплектації моделей, тому є можливість вибрати найбільш прийнятний автомобіль.
Автолюбителі дотримуються подібної думки щодо моделей Volvo. Автомобілі цієї марки заслужено лідирують на авторинку. Якісна збірка і безпеку автомобіля в повній мірі виправдовує ціну.