Що таке Відеоняня

Anonim
До чого тільки не доходить сучасна техніка.

Кілька років тому молоді батьки могли тільки мріяти про такий електронному помічника, як видеоняня. За допомогою цього пристрою можна постійно тримати дитину в полі зору, в той час коли ви займаєтеся своїми справами в іншій кімнаті або навіть в іншому кінці ділянки, якщо ви перебуваєте на дачі.
Відеоняня має дві складові - передавач і приймач. Передавач, який є камерою, залишається поруч з дитиною (в кімнаті, ліжечка, коляски), і передає радіосигнал на приймач (монітор), який знаходиться біля батьків.
За допомогою цього пристосування можна чути і бачити свою дитину, знаючи про кожен його рух. Можна самостійно змінювати яскравість і контрастність зображення, що дозволяє більш детально розглянути всі, що в даний момент відбувається з дитиною.Багато відеоняні дозволяють навіть відлучитися в магазин, не втрачаючи при цьому зв'язок з малюком.
Часто відеоняні встановлюють з метою простежити, як поводиться з вашою дитиною няня (якщо ви користуєтеся її послугами), причому зробити це можна з будь-якої точки планети за допомогою Інтернету.
На сьогоднішній день існує величезна кількість моделей з різноманітними параметрами. Серед запропонованих приймачів ви неодмінно зможете вибрати підходящий. Моделі ВИДАННЯ мають різну дальність дії (від 90 м до 500 м). Кольоровий екран може бути різного розміру, в залежності від потреб батьків. Деякі моделі в подальшому можна використовувати в якості електронної фоторамки. Просунуті дорогі моделі мають властивість нічного бачення, за допомогою, якої ви зможете спостерігати за дитиною навіть вночі. Так само можна зробити висновок зображення на екран телевізора або на монітор комп'ютера.