Chanel представив весняну колекцію макіяжу

Anonim
Chanel Notes de Printemps приготував прихильницям справжнісінький б'юті-оркестр: гучні соло, ефектні дуети, яскраві тріо. .
Chanel склав для весни 2014 звучну серенаду. У його новій колекції бренду з назвою Notes de Printemps як би хором виступають рожеві помади від Rouge Coco, свіжі і яскраві Rouge Allure, а також мега сексуальні Rouge Velvet. Тут же їм вторять ніжні блиски для губ від Lèvres Scintillantes - елегантні і жіночні, які як не можна краще підходять для весняного жіночого образу.

Chanel представив весняну колекцію макіяжу Найвищу ноту бере дует рум'ян кремових Blush Crème de Chanel в червонуватих і коралових відтінках. Є ще і компактна світла персикова пудра - данина класиці. Природно, гідну партію грає тут квартет тіней від Lumière Facettes. Чи варто сумніватися, що при цій аранжуванні образ звучати буде як по нотах? - звичайно, ні.
Відзначимо, не можна ніколи жінкам забувати про бровах і віях. Часто недбало вищипані брови можуть зіпсувати весь образ жінки. До речі, для всіх жінок важливо, щоб їх вії завжди виглядали пишними, довгими і красивими. Саме вії можуть зробити погляд виразнішим. Однак, небагатьох жінок природа нагородила довгими віями. Але сьогодні можна створити незабутню красу образу, завдяки такій послузі, як нарощування вій. До речі, матеріали Macy для нарощування вій сьогодні доступні кожній жінці. У мережевих магазинах можна знайти різні склади, клеї для Поресничное нарощування. Майстрам краси потрібно лише кілька хвилин на те, щоб знайти в інтернет магазині все, що потрібно. Причому, зараз компанії-постачальники гарантують високу якість подібної продукції. Головне, кажуть фахівці, - це бажання майстрів перетворювати жінок в справжніх богинь краси.

Chanel Notes de Printemps приготував прихильницям б'юті-оркестр Редакція сайту нагадує, навесні 2014 року в моду увійде макіяж ніжний, тому краще не намагатися робити образ занадто яскравим.