Топ-10 кращих онлайн-кінотеатрів

Anonim
Представляємо свій топ онлайн-кінотеатрів.
На поточний 2012 рік таких кінотеатрів в Мережі вже налічується величезна кількість. Чим приваблює глядача перегляд кіно в Інтернеті? Крім економії в грошах, не потрібно турбуватися про те, що в кінотеатр не буде хороших місць, і вибирати час сеансу ви зможете то, яке підійде саме вам. Ну, а вже про жанровому різноманітті фільмів і говорити не доводиться. Йдучи назустріч численним проханням наших читачів, склав свій топ онлайн-кінотеатрів.

Чим приваблює глядача перегляд кіно в Інтернеті? ivi.ru. На сайті є можливість перегляду серіалів, телепрограм, мультфільмів і музичного відео. За заявою творців, ресурс містить понад 20 000 записів і колекція постійно поповнюється.

zoomby.ru. Портал з розділами: серіали, шоу, фільми, музика, спорт, новини. Можливий перегляд дев'яти телеканалів в прямому ефірі. Так само можна додавати фільми в плейлист для майбутнього перегляду.

kinotort.ru. Сайт містить великий розділ з серіалами і мультсеріалами. Зручні опису з скріншот, а в разі серіалів є посилання на всі наявні серії, що дуже непогано для перегляду.

cinema.mosfilm.ru. Ресурс присвячений тільки російським кінострічок.
adultmult.ru. Сайт містить велику колекцію мультфільмів і серіалів, для яких є розбивка по сезонах. Також доступні і гри відповідної тематики.

tvigle.ru. Сайт, злегка змахує на соціальну мережу. Тут є перегляд фільмів кількох жанрів, серіалів і телепрограм.

cinemaxx.ru.На цьому сайті до фільмів дуже приємний інтерфейс, який має в своєму розпорядженні до перегляду.

IMDb.com. IMDb - велика світова інтернет-база даних по фільмах. Більшість фільмів - англомовне.

dorama.su. Ресурс для любителів азіатського кіно з Японії і Кореї. Сайт повністю присвячений перегляду саме серіалів-дорама.

vkontakte.ru. Один з найпопулярніших вітчизняних місць, де можна дивитися онлайн-фільми. Тут є майже все і на будь-який смак - від серйозної документалістики до еротики.
"Останнім часом творці онлайн-кінотеатрів просто« обліплюють »їх контекстною рекламою і навіть банальною рекламою порно. Просто жах, але як же нині без цього?" - пише твіттерянка.
В редакції бажають усім побільше гарного кіно! Тому, шановний читачу, приєднуйся до обговорення нашого топа, і додавай свої улюблені онлайн-кінотеатри.