Citroen представив свій золотий DS3

Anonim
Відома компанія Citroen вже підготувала спеціальну модифікацію нового "зарядженого" хетчбека серії DS3 Racing.
Новий автомобіль, представлений Citroen, отримав привабливу назву Gold Mat. Новий автомобіль оснащений 202-сильним турбоагрегатом бензиновим з об'ємом в 1,6 л. Дана модель прискорюватися може до 100 кілометрів на годину всього-то за якісь 6,5 секунд. Відомо, що в європейських країнах такої "золотої" хот-хетч можна буде купити приблизно за 35 000 євро. За якою ціною росіяни зможуть купити новий автомобіль, поки невідомо.
Цілком можливо, незабаром дізнаємося про це. Варто відзначити, що будь-який сайт безкоштовних оголошень дає можливість сьогодні швидко купити або продати інші авто, техніку, нерухомість, навіть тварин і багато іншого. Бути може, незабаром і тут з'явиться оголошення про продаж оновленого Gold Mat.

Citroen представив свій золотий DS3 Головною відмінністю Gold Mat від стандартних авто Citroen стала незвичайна забарвлення кузова в чорний матовий і золотистий кольори. У колір золота пофарбовані також дах, шеврони, решітка радіатора, диски колісні, спойлер задній, корпуси двох дзеркал заднього виду, на передній панелі накладка, частина центрального тунелю авто.

Головною відмінністю Gold Mat від стандартних авто Citroen стала незвичайна забарвлення кузова На думку, компанія Citroen випускає надійні авто, які відрізняються відмінним дизайном. У Росії є велика армія шанувальників продукції цього французького автовиробника.