На іонізатори повітря в московському метро витратять 40 мільйонів рублів

Anonim
Роботи стартують восени поточного року.
Зовсім недавно влада столиці прийняли рішення про встановлення в кожному з вестибюлів столичного метрополітену іонізаторів повітря. Вхідна зона підземки розмістить на своїй території близько трьохсот іонізуючих пристроїв. "Іонізатори покликані боротися не тільки з неприємними запахами, яких в метрополітені завжди предостатньо, але також з шкідливими бактеріями. Пристрої зможуть постійно насичувати повітря іонами, які сприятливо впливають на самопочуття пасажирів", - повідомляють інформовані джерела.

У підземці буде чисте повітря На здійснення проекту буде виділено 40 мільйонів рублів. За словами голови столичної підземки Івана Бесєдіна, в поточному році нарешті закінчиться реконструкція систем вентиляції. Цей процес тривав три роки. З настанням літа ці системи будуть робити клімат в метро дуже сприятливим. Що стосується літньої спеки, то саме в цей час системи кондиціонування запустять працювати в режимі набагато більшого, ніж зазвичай, охолодження.

Затребуваність чистого повітря в метро очевидна Якщо говорити про потужних системах кондиціонування, то біг фут для систем кондиціонування дозволяє здійснити кріплення останніх на даху будь-якого будинку.Те ж відноситься до систем опалення, вентиляції, систем сонячних панелей. Легкі і міцні опорні рами і опори пропонують безліч рішень щодо їх монтажу. Такі установки, найчастіше, включають кілька складових, які краном піднімають на дах і які забезпечують надійність роботи обладнання.

Метро Москви «Протягом залишився до осені часу співробітники метрополітену повинні встигнути провести всі підготовчі роботи. Цілком можливо, що досвід столиці підхоплять і інші російські міста, що має підземку », - зазначають представники керівництва метро.
Редакція «» сподівається, що ця необхідний захід буде прийнята в вищевказані терміни і виділені кошти підуть на добру справу.