Маркізи - витончена захист будинку

Anonim
Інженери радять захищати приміщення від сонячних променів сучасними способами.
З кожним роком створюються все нові пристосування, які здатні захистити як житлове, так і комерційне приміщення від прямих сонячних променів. Яскравими представниками таких конструкцій є маркізи. Їх все частіше розміщують на фасадах сучасних будівель. Сонцезахисні маркізи не тільки виконують покладені на них захисні обов'язки, а й надають будівлі додаткову привабливість і оригінальність.

Захист від сонця Маркізи відмінно захищають від дощу і служать для затінення вікон приміщень. Сонцезахисні конструкції встановлюють в літніх кафе, торговельних павільйонах, в ресторанах, котеджах.Придбати такі пристосування можна в південних містах. Наприклад, продаж маркіз і навісів в Сімферополі вважається досить прибутковим бізнесом. Особливо якщо врахувати, що на них можна нанести фірмовий логотип, текст або малюнок, тобто, перетворити в привабливу рекламу.

Маркізи-навіси Якщо конкретно говорити про достоїнства маркіз, то це, в першу чергу, ефект енергозбереження. Сонцезахисні маркізи не дають проникнути в кімнату ультрафіолетових променів, що нагріває повітря в приміщенні. Значить, витрачатися на роботу кондиціонера доведеться в меншій мірі. Вони захищають меблі та інші предмети інтер'єру від вигоряння, тобто, зберігають майно. Ну і, звичайно, маркізи здатні зберегти свіже повітря в приміщенні, ефективно захистивши її від спекотної жари.

Маркізи з логотипом «Сучасні маркізи відкривають і закривають або вручну, або за допомогою пульта дистанційного керування. Це легкі навіси, що збираються на каркасі і закріплюються над вікнами на стіні. Головна частина маркізи - міцна і довговічна тентова тканина », - пояснюють фахівці.
Редакція «» рекомендує подумати про установку маркіз в своєму будинку, якщо проблема жаркого сонця існує.