Названа максимальна вартість квартири на московському ринку нерухомості

Anonim
Експерти визначили вартість найдорожчої квартири столиці - 40,7 млн ​​доларів (1,4 мільярда в національній валюті). Особняк розташований в історичному центрі Москви на території закритої клубної елітної резиденції "Чисті Пруди". Площа квартири - півтори тисячі "квадратів", тераси, де цілком можливо прийняття сонячних ванн, - 500. Для релаксації є SPA-зона з басейном в 300 "квадратів" і шість ванних кімнат, у кожній з яких меблі, вбудовані світильники, ванна на ніжках відповідають неповторному стилю вишуканої розкоші особняка. Сучасні ванни здатні вразити різноманітністю колірних рішень, ліній, форм і задовольнити вимоги найвибагливіших поціновувачів комфорту і якості. У вартість елітного житла включені також шість місць в наявному багаторівневому підземному паркінгу.

Інтер'єр ванних кімнат резиденції розроблений відомими дизайнерами Аналітики для порівняння відзначають, що вартість самої бюджетної квартири, із запропонованих до продажу в столиці в червні, становила 78,5 тисяч доларів - в 518 разів менше. Купівельна активність на ринку житлової нерухомості знизилася. Вартість квадратного метра вторинного житла в середньому була на рівні 190 тисяч рублів, висококласного - 256 відповідних одиниць.В "дорогих" міських районах - Арбат, Якиманка, Хамовники - ціна за один квадратний метр житла склала близько 440 тисяч, в "дешевих" - Крюково, Західне Браїлів - 122 тисячі рублів.
Редакція хоче нагадати про недавній повідомленні, що німецька супермодель Хайді Клум виставить на продаж за 25 мільйонів доларів свій особняк в Лос-Анджелесі, в якому 8 спалень і 10 ванних кімнат, оформлених в химерному стилі барокко. У благородній оздобленні інтер'єру, дизайном якого займалася сама зірка, присутній рідкісний мармур, ексклюзивні предмети і стильні світильники. Окремо відзначається наявність в будинку спеціальної кімнати зі стелажами для зберігання двох тисяч пар туфель Хайді - любительку красивого взуття.