Як працює жироуловитель - експерти

Anonim
Робота будь-якого кафе чи ресторану не обійдеться без цього пристрою.
Робота будь-якого ресторану, кафе або просто їдальнею пов'язана з щоденним скиданням в стічні води великої кількості жирів, що призводить до швидкого забруднення центральної каналізації. Саме тому робота таких підприємств і закладів заборонена без присутності жировловлювача. Жировловлювач очищає потік стічних вод від різного роду виробничих жирів, більше того, запобігає всі специфічні запахи. Як правило, до будівельників каналізаційних мереж пред'являються особливі вимоги. Всі каналізаційні мережі, куди потрапляють жири, потрібно об'єднувати в мережу, а на тому місці, де вона з'єднується з основною, монтуються фільтр, що відокремлює великі механічні забруднення, і жироуловитель.

Жировловлювач Жировловлювач забезпечує безперебійну роботу каналізації. У разі своєчасного відділення жирів і масел пропускна здатність труб не зменшується. Принцип роботи цього пристрою називають проточним. Для роботи системи не потрібно присутності людини. Потік рідини з виробничого приміщення потрапляє в сепаратор отделителя і якісно очищується від жирів. Для правильного вибору жировловлювача потрібно врахувати його продуктивну потужність, а також можливий обсяг потоків рідини і температуру спускаються вод. Продуктивність сепараторів, що очищають стоки в жировловлювача, складають від півлітра до ста літрів проточних вод в секунду.

Монтаж цехового жировловлювача Будь жироуловитель для каналізації сприяє тому, що важкі речовини при відділенні осідають, а легкі - тобто, жири і масла, активно спливають на водну поверхню. Жировловлювач створює умови для того, щоб на поверхні води жири концентрувалися максимально. Це пристрій не зажадає від його власника особливого догляду. Досить періодично видаляти жири, а це робиться або вручну, або автоматично: залежить від моделі.

Принцип роботи «Жироуловитель можна встановити і під звичайну мийку будинку, а не тільки в ковбасному цеху або в їдальні. Причому це можна зробити самостійно, за короткий термін », - радять фахівці.
Редакція «» нагадує, що даний пристрій при започаткуванні власної справи, тобто, при відкритті харчового виробництва, кафе чи ресторану, є обов'язковим.