Рікі Мартін - біографія, фото, особисте життя, орієнтація, чоловік і діти, зріст і вагу, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Рікі Мартіна

Рікі Мартін - поп-співак з Пуерто-Ріко, один з головних популяризаторів латиноамериканської музики на світовому рівні. Його хіти «Livin 'La Vida Loca» ( «Жити божевільним життям») і «La Copa de la Vida» ( «Кубок життя») через багато років, як і раніше звучать з танцполів.

Рікі Мартін - зірка латиноамериканського попа Шанувальників приваблює не тільки його творчість: він - людина, відкритий для всіх філософських течій, гомосексуаліст, вегетаріанець, філантроп, активно виступає проти дискримінації і расових забобонів, а його благодійний фонд бореться з работоргівлею по всьому світу.

Дитинство і початок кар'єри

Рікі Мартіна нерідко називають Ріккі, але це невірно. Його сценічний псевдонім - скорочення від його повного імені «Енріке».

Рікі Мартін в дитинстві Ріки з'явився на світ у родині психолога Енріке Мартіна Негроні і бухгалтера Нейреди Моралес. Батьки майбутньої знаменитості розлучилися, як тільки синові виповнилося два роки. І батько, і мати зустріли нову любов - так у Рікі з'явилася велика родина: два єдинокровних брата, Даніель і Ерік, а також три єдиноутробних родича - братики Фернандо і Анхель і сестричка Ванесса.

Юний Рікі Мартін з мамою Хлопчика виховували в глибоко релігійному ключі. У дитинстві Ріки був міністратом у місцевого священика, а також відвідував недільну школу.Незважаючи на властиве католикам суворе виховання, хлопчика не обмежували в самовираженні: батьки заохочували вокальний талант сина, який ледь не з пелюшок пританцьовував з дзеркала з гребінцем замість мікрофона, а коли хлопчикові виповнилося 9, батько відвів його на рекламний кастинг. Наступні пару років особа юного Енріке регулярно з'являлося в рекламних роликах зубної пасти, лимонаду і гамбургерів.

Батько Рікі Мартіна проводить час з сином і онуками Музично обдарований підліток кілька разів проходив кастинг в бойз-бенд Menudo на місце пішов з групи Рікі Мелендез. Двічі йому відмовили через невисокого зросту. Але хлопчик був наполегливий, і на третій раз продюсери, побачивши вогонь в очах Ріки, все ж зробили його частиною колективу. Ріки, а тоді ще просто Енріке, виступав разом з групою з 1984 по 1989 рік. З його участю було записано 11 альбомів: Evolución, Menudo, Explosion, Ayer Y Hoy, A Festa Vai Começar, Viva! Bravo !, Refrescante і ін. В липні 1989 року 17-річний Рікі Мартін покинув групу, пустившись у вільне плавання. Свою кар'єру Рікі Мартін починав в Menudo Таке рішення далося йому нелегко. Він багато чим був зобов'язаний Menudo - разом з ними він записав 11 альбомів і навчився, здавалося, все, що потрібно знати про шоу-бізнесі. Але суворі рамки контракту, постійний нагляд менеджерів, тотальна відсутність проявити себе справжнього - все це підштовхнуло Ріки до кінця співпраці. Розірвавши контракт з Menudo, він повернувся в Пуерто-Ріко, де закінчив школу і зустрів 18-річчя. Ставши повнолітнім, він отримав право відкрити власний рахунок в банку, після чого перебрався в Нью-Йорк, назустріч новим можливостям.

У 1989 Рікі Мартін пішов з Menudo

сольна кар'єра

Після школи юний артист мав намір стати студентом Нью-Йоркської школи мистецтв. Але життя внесло свої корективи - ще до початку занять Ріки запросили в мексиканський мюзикл Mama Ama el Rock ( «Мамочка любить рок»). На сцені його примітив продюсер мексиканського телебачення і затвердив на роль в мильний серіал «Досягти зірки». Рікі Мартін в «Вечірньому Урганта» У 1990 році Рікі Мартін підписав контракт з «Sony Discos», і перший альбом, який називався нехитро - «Ricky Martin», не змусив себе чекати. На жаль, юний співак неуважно прочитав умови контракту, згідно з яким Ріки отримував всього один цент з кожного проданого альбому.

В молодості Рікі Мартін носив довге волосся Дебютний альбом Рікі Мартіна з чарівним довговолосих юнаків на обкладинці був проданий тиражем 500 тисяч копій. Співак отримав всього 5000 доларів, але більш ніж скромну винагороду не знищило його ентузіазм. Перший сингл платівки «Fuego Contra Fuego» був визнаний золотим з Аргентині, Пуерто-Ріко і Мексиці. А коли Рікі вирушив в турне по Південній Америці, його всюди зустрічали оваціями. «Я був як вдома», - пізніше описував свої перші сольні гастролі співак.

Реакція Рікі Мартіна на його дитяче фото У 1993 Рікі Мартін представив світу ще один альбом, «Me Amaras» ( «Ти полюбиш мене»), який був зустрінутий досить тепло, але прориву не зробив. Також він знявся в двох сезонах ситкому «Getting By» і отримав роль співака-бармена в мильній опері «Головний госпіталь», згодом визнаної одним з найдовших серіалів в історії телебачення. У ці ж роки Рікі Мартін вперше переспав з чоловіком, проте приховував свою орієнтацію 15 наступних років.

прорив

У 1995 році вистава англомовного світу про латиноамериканської музики в корені змінилося, і все завдяки новому альбому Рікі Мартіна «A Medio Vivir» ( «В середині життя»). Майже половину з трьох мільйонів проданих копій придбали в Європі, де особливо пристрасно покохали заголовну пісню платівки - «Maria». Ця композиція стала першим інтернаціональним хітом Рікі Мартіна. В одній тільки Франції придбали 1,4 мільйона примірників синглу. Рікі Мартін - Maria Слідом за феноменальним успіхом на музичному терені було визнання Рікі Мартіна як актора.Він взяв участь в бродвейській постановці "Знедолених" відразу після публічних слів про те, що мріяв би зіграти на Бродвеї. Йому довірили зіграти Маріуса - головна дійова особа постановки.

Рікі Мартін в мюзиклі «Знедолені» Після 11-ти тижнів демонстрації вистави Ріки засів в студії і записав свій четвертий альбом - «Vuelve» ( «Вернись»). 8 мільйонів екземплярів платівки було продано по всьому світу. Але головним досягненням тих років артист вважав не новий альбом, і не роль в бродвейському мюзиклі, а виступ на Мундіалі у Франції в 1998 році, для якого Ріки спеціально написав композицію «La Copa de la Vida» ( «Кубок життя»), яка стала неофіційним гімном чемпіонату. Рікі Мартін - Cup of Life (Чемпіонат світу з футболу 1998 року)

розквіт кар'єри

Після виступу на ЧС-1998 Рікі вирішив, що прийшла пора заспівати англійською, так що в 1999 році його перший альбом «Ricky Martin» був перевиданий англійською мовою з додаванням нових хітів. На платівку, яку придбали 22 мільйони слухачів з усього світу, потрапили також дуети з Мадонною і Меей, хіт «Private Emotion», записаний спільно із зіркою турецької сцени Сертаб Еренер, і, звичайно, композиція «Livin 'La Vida Locа», що стала візитною карткою Рікі Мартіна на довгі роки. Прийнято вважати, що саме ця пісня викликала міжнародний бум латиноамериканської музики і відкрила дорогу на світову сцену Дженніфер Лопес, Енріке Іглесіасу, Шакірі і Талії. Рікі Мартін - Livin »La Vida Loca Другий англомовний альбом підоспів до кінця 2000 року. «Sound Loaded» дебютував на третьому місці з США, але перше так і не зайняв. Сингли з альбому - «She Bangs», «Nobody Wants To Be Lonely» (дует з Крістіною Агілерою) і «Loaded».

Рікі Мартін не їсть м'яса і займається йогою На початку 2001 року артист випустив збірник пісень іспанською мовою «La Historia», який підкорив латиноамериканські чарти, а трохи пізніше з'явилася збірка вже англомовних композицій - «The Best Of Ricky Martin», повністю складався з реміксів на кращі хіти Рікі Мартіна.
У 2003 році співак випустив черговий альбом на іспанському під назвою «Almas Del Silencio» ( «Сила мовчання»). Сам Рікі сказав, що дуже хотів з цим альбомом повернутися назад, до колишнього собі, повного емоцій і адреналіну. Рікі Мартін. Концерт в Москві. 2016 рік Два роки по тому світ побачив черговий англомовний альбом з лаконічним і глибокодумним назвою «Life». Тут, за словами артиста, він нарешті-то з'єднався зі своїми емоціями. «Ця платівка так само багатогранна, як і наше життя. Вона про злості, яку ми відчуваємо. Про радість, яку ми переживаємо. Тут є і невпевненість, і любов, - все емоції, які притаманні людям ».

Улюбленець жінок і чоловіків Але з якоїсь причини платівка отримала досить холодний прийом - в світі було продано всього 700 тисяч копій. Можливо, пройшла мода на латиноамериканську музику, а може, навпаки, на іспаномовному небосхилі засвітилися нові, більш яскраві зірки. Так чи інакше, Рікі Мартін на довгий час відійшов від запису нових пісень, присвятивши себе іншим сферам діяльності.

Концерти Рікі Мартіна сповнені драйву і епатажу Восени 2006 року на екрани вийшло реаліті-шоу «Щоденники Рікі Мартіна». У ньому показували кадри з закулісного життя, інтерв'ю та live-виступів.
Наступний альбом Рікі Мартіна вийшов шість років тому. Платівка «Musica + Alma + Sexo» ( «Музика + душа + секс») була записана по шляху від Майамі до Голден-Біч, Флорида. За роки простою в колекції невиданого у Рікі накопичилося понад 60 пісень, які довелося ретельно фільтрувати, щоб порадувати шанувальників, вже давно зневірилися почути щось новеньке від свого кумира, самим якісним матеріалом.

Особисте життя Рікі Мартіна

Рікі Мартін двічі потрапляв в список найкрасивіших людей світу за версією журналу People - в 2000 і 2006 роках.

Рікі Мартін в People: в молодості і зараз З початку 1990-х Рікі Мартін підтримував для публіки видимість роману з мексиканської телеведучої Ребеккою де Альбою.Їх роман то спалахував, то знову згасав. Дівчина була щиро закохана в Ріки - навіть через п'ять років після остаточного розриву, який стався в 2005 році, вона крізь сльози стверджувала, що роман з ним - краще, що було в її житті.

Рікі Мартін і Ребекка де Альба зустрічалися з 18 років В 1999 році особисте життя співака стала предметом численних чуток після того, як Рікі Мартін в інтерв'ю британському виданню The Mirror відмовився коментувати свою сексуальну орієнтацію. «Я не збираюся коментувати, гей я чи ні. Вас не стосується, з ким я перебуваю в ліжку: з жінкою, коровою, та хоч з мітлою ».

Ріки і Ребекка як і раніше спілкуються як хороші друзі У 2008 році Рікі Мартін став щасливим батьком двох синів, Маттео і Валентино, яких йому виносила сурогатна мати.

Діти Рікі Мартіна просто чарівні Близнюків з ранніх років відрізняв діаметрально протилежний характер. Валентино, розповідав Ріки, природжений споглядач, він любить спокій, природу і все живе. Маттео - справжній лідер, що підкоряє собі оточуючих. Він любить командувати братом і говорити йому, що варто робити, а що ні.

У Валентино (зліва) і Маттео (праворуч) різні характери Лише в 2010 році Рікі Мартін розкрив всі карти і зізнався в гомосексуальності. «Радий повідомити вам, що я - гей і дуже щасливий бути тим, хто я є», - написав він на своєму офіційному сайті. Трохи пізніше він висловив бажання вийти заміж за свого хлопця Карлоса Гонсалеса Абелл. Його обранець був фондовим брокером; Ріки знаходив дуже сексуальним його діловий костюм з краваткою. У 2014 році пара повідомила про розрив.

Рікі Мартін і його бойфренд (2016 рік) У 2016 році Рікі Мартін почав зустрічатися з сирийцем Джваном Йосефом, художником. Спочатку співак закохався в роботи художника і почав їх колекціонувати, а потім познайомився з самим автором і … вже в листопаді того ж року співак зробив своїй коханій пропозицію.

Рікі Мартін і Джван Йосеф Ріки попросив руки і серця Джвана, вставши на одне коліно і вимовивши заповітні слова: «Ти вийдеш за мене»? Улюблений відповів йому згодою. Весілля відбулася 11 січня 2018 року.

Благодійність і політичні погляди

У 2002 році артист побував в Індії, де йому відкрилася шокуюча правда про работоргівлю. Там він особисто врятував трьох дівчаток від долі бути проданими в рабство, а після повернення в Штати заснував «Фонд Рікі Мартіна». Лейтмотивом діяльності організації стало висвітлення проблеми торгівлі людьми на міжнародному рівні, а також допомогу жертвам работорговців.

Рікі Мартін допомагає дітям з соціально небезпечних регіонів У 2001 році Рікі Мартіна запросили на інавгурацію Джорджа Буша, тому що перший час музикант симпатизував республіканцеві. Під час виступу співак запросив новоспеченого президента станцювати разом - ці кадри увійшли в історію. В його пісні «Asignatura Pendiente» ( «Незакінчена справа») є рядок: «У мене є фото з Бушем». Фото згадувалося як атрибут розкоші нарівні з армією слуг і люксовим номером в готелі. Однак пізніше ставлення Мартіна до Бушу змінилося - з тих пір на концертах на цій сходинці він показував середній палець, і цей жест незмінно викликав овації в залі.

Рікі Мартін станцював з Джорджем Бушем У 2010 році Рікі Мартін критикував дискримінаційний закон, що дозволяє поліції вимагати документи у людей, якщо вони схожі на іммігрантів. Згодом музикант підтримував переобрання Барака Обами на другий президентський термін, а також гаряче вітав легалізацію одностатевих шлюбів. На президентських виборах 2016 року його бурхливо підтримував демократа Хілларі Клінтон.

Рікі Мартін підтримав Хілларі Клінтон

Рікі Мартін зараз

Зараз Рікі щасливий у шлюбі зі своїм коханим і багато часу приділяє вихованню синів, через що рідко тішить шанувальників новим творчістю. Останній сингл музиканта «Vente Pa 'Ca» ( «Іди сюди») вийшов ще в 2016 році. Кліп на нього менш ніж за два місяці набрав 150 мільйонів переглядів. Ricky Martin - Vente Pa 'Ca (2016)