У США буде представлений iPad mini

Anonim
Зовсім скоро світ побачить iPad mini, скільки ж він буде коштувати, і чи буде він користуватися популярністю? Планується, що новий пристрій надійде в продаж на території Америки другого листопада. Запрошення на презентацію апарату компанія вже розіслала.
Коштувати iPad mini буде 249 доларів, але ця ціна апарату з вбудованою пам'яттю 8 Гб, ціна 64 Гб пам'яті буде досягати приблизно 649 доларів. Не забуваємо, що це його вартість в США, а в Російській Федерації така забава буде коштувати в півтора, а то і в два рази дорожче.

ipad mini скоро в США Діагональ екрану iPad mini буде 7,85 дюймів. Навряд чи цей винахід увінчається успіхом, адже це всього лише вдосконалена модель iPad. Ну а поки США очікує iPad mini, решта охочих придбати продукцію Apple, спокійно можуть купити iPhone.

ipad mini презентація А китайці вже подбали про нову девайсі для телефону. «Chat Perf» - це аксесуар здатний передавати запахи. Коштує така іграшка близько 63 доларів. Головна умова передачі запаху, це те, що такий додаток повинен бути встановлено у того, хто дзвонить і у того, кому дзвонять.
Шанувальники «Яблука» в своїх інтернет-блогах пишуть: «З нетерпінням чекаю виходу iPad mini і готова віддати за нього будь-які гроші».
Редакція бажає компанії Apple успіху в реалізації нового пристрою і чекає новинку на наших прилавках.