У Пензі відбувся семінар на тему застосування Інтернету в діяльності НКО

Anonim
Семінар «Підвищення ефективності НКО завдяки новим технологіям» провело товариство «Цивільний союз». У ньому брали участь представники різних громадських формувань Пензенської області. Семінар відбувся відповідно до програми розвитку центру НКО, реалізовану Пензенським фондом товариства «Цивільний союз».
Ведучий заходу А.Ніца, автор відеороликів проекту «Теплиця соц. технологій »докладно розповів представникам товариств Пензенської області про різні онлайн-сервіси, які можна використовувати для ефективної роботи спільнот, і відповів на всі запитання учасників заходу. Обсяг виданої інформації можна використовувати також і для самостійного заробітку в мережі. Заробіток в Інтернеті зараз доступний практично кожному бажаючому. Однак, для того, щоб почати заробляти таким чином, необхідно освоїти набір відповідних знань.
Велика увага провідний приділив призначенню проекту «Теплиці соц.технологій », який розвиває культуру діяльності цивільних програм, ознайомив присутніх з можливостями, які надають зберігання файлів в Інтернеті, онлайн-анкетування, реєстрація користувачів на заходи, створення майданчиків для онлайн-менеджерів. Крім цього, Олексій розповів про особливості застосування інструментів для створення зображень, відеороликів і інфографіки. Питання створення сайтів для НКО, їх наповнення контентом і просування інтернет-ресурсів склали також були детально висвітлені у виступі провідного семінару.
Такі семінари служать просвіті людей про можливості, що надаються інтернет-технологіями. Люди на заході дізнаються, як організувати розкрутку НКО (некомерційної організації), використовуючи останні нововведення. Крім цього, вони обмінюються досвідом з колегами по НКО. Семінар проведено за допомогою Департаменту інформації Пензенської області та проекту «Теплиці соц. технологій ».
Редакція "" відзначає зростаючий інтерес серед населення і підприємців в першу чергу до інтернет-технологій.