Як вкоротити годинник?

Anonim
Ремінці на годиннику робляться стандартними, годинник повинні підходити для рук різної повноти, тому часто потрібно підігнати його розмір під свою руку, особливо ця проблема знайома людям з тонкими зап'ястями.

Наручний годинник - стильний, сучасний аксесуар

Чому варто вкоротити ремінець годин?

Є три причини, за якими довгий ремінець краще вкоротити. Це зручність, безпека і, власне, збереження самих годин.
Якщо браслет годин дуже великий, а рука тонка, тобто якщо ви можете надягти наручний годинник, що не розстібаючи застібку - вони можуть просто зісковзнути з руки. Як мінімум, годинник впадуть і можуть зламатися, як максимум - ви можете цього не помітити (особливо якщо на вас зимовий одяг) і просто їх втратите. Раціональніше подумати про це заздалегідь, хороший годинник - занадто дорогий аксесуар, щоб позбутися його через таку дрібницю.

Шкіряний ремінець вкоротити легко Занадто довгий ремінець - це незручно. Ви будете постійно стежити за годинником, вони будуть сповзати на кисть, заважати вільно діяти рукою.
І, нарешті, занадто вільний ремінець годин - це небезпечно. Є ризик зачепитися їм за що завгодно і пошкодити руку, різко нею смикнувши.

Як вкоротити шкіряний ремінець годин?

Зазвичай на шкіряних ремінцях застібки є пряжку-рамку. Алгоритм дій тут будемо зовсім простим, за аналогією з шкіряним ременем для брюк. Тобто можна просто пробити додатковий отвір в ремінці, щоб застібати його більш туго.

Універсальні шкіряні браслети- це зручно Але краще звернутися в швейне ательє, де це зроблять за допомогою спеціального пробійника, підібравши потрібний діаметр отвору. Також в ательє можна обрізати кінець ремінця або поміняти застібку на «метелика».

Як вкоротити металевий ремінець годин?

Металеві браслети на годиннику зроблені у вигляді ланок, які або кріпляться одна до одної, або тримаються на спеціальних штирках.
1. У першому випадку потрібно акуратно розтиснути прилягає до корпусу ланка і відчепити таким чином сам браслет від корпусу годинника. Потім таким же чином, шляхом разжатия, прибрати зайві ланки і знову прикріпити залишився ремінець до корпусу. Як зменшити браслет на годиннику 2. У другому випадку потрібно розташувати браслет годин так, щоб капелюшки цвяхів-штирьків перебували внизу. Далі візьміть голку (скріпку, тонке шило) і видавіть гвоздик вниз. Таким чином ви витягніть другий ланки. Видаліть зайві і зімкніть залишилися за допомогою того ж штирі.

Жіночий золотий годинник краще укорочувати у майстер Браслет на чоловічих годиннику доводиться вкорочувати рідше, ніж на жіночих. Як бачите, це не так складно зробити і в домашніх умовах буквально за 10-20 хвилин. Редакція радить спочатку виміряти обхват руки і порівняти його з довжиною ремінця, і тільки потім приступати до укорочення.