Вчені склали рейтинг світових-секс рекордів

Anonim
10. Сама далекобійна еякуляція. . Житель Гамбурга Хорст Шульц встановив рекорд викиду власної сперми в довжину і у висоту. Якщо звичайний, середньостатистичний чоловік може «вистрілити» насінням приблизно на 20 сантиметрів при початковій швидкості 45 км / год, то у німця це виходить значно краще. Він примудрився єякулировать на 5 метрів 71 сантиметр в довжину і на 3 метри 76 сантиметрів у висоту. При цьому швидкість польоту сперми склала 69 км / ч.
9. Наймолодша мати.
Наймолодшій дівчиною в світі, яка змогла народити дитину, стала жителька Перу Ліна Медіна. Вона була доставлена ​​в лікарню у віці 5 через збільшення живота (справа була в 1939 році). Гінекологи виявили, що вона була на сьомому місяці вагітності. В результаті Ліна народила хлопчика. Правда, для цього їй довелося зробити кесарів розтин - у юної матусі ні розвинений таз. За підозрою в інцесті був арештований її батько, але чоловіка звільнили за відсутністю доказів.
8. Найбільша кількість оргазмів.
Лікарі-сексологи Вільям Хартман і Мерілін Фітіан з Каліфорнії присвятили своє життя вивченню багаторазових оргазмів. І ось найбільші зафіксовані досягнення: одна жінка зазнала за годину 134 оргазму, а у чоловіків рекорд склав - 16 разів за годину.
7. Найдовший оргазм.
У 1966 році спеціальне дослідження показало, що тривалість найдовшого оргазму у жінки досягає 43 секунди. За цей час зафіксовано 25 наступних один за одним вагінальних стиснень.
6. Найбільша кількість ковтнув сперми.

Найбільша кількість ковтнув сперми
У мешканки Лос-Анжелеса Мішель Монаган в червні 1991 року зі шлунка відкачали 0,8 літра чоловічого сім'я.
5. Найдовше волосся на геніталіях.
Цей рекорд належить Меон Ві, мешканці Кейптауна. Її лобкові волосся виросло на 71 сантиметр. Причому пахви Ві теж не брили, там волоски зросли аж на 81 сантиметр.
4. Найсильніше піхву.
Мешканка Новосибірська Тетяна Кожевнікова - щаслива володарка найсильнішого піхви у світі. Інтимними м'язами вона утримує вагу в 14 кг.
3. Найбільше число сексуальних партнерів.
Учасниця одного з порнофестівалей - Ліза Sparxxx в 2004 році за день обслужила 919 чоловіків. Щоб зафіксувати світовий рекорд, велася безперервна відеозапис.
2. Найтриваліший акт мастурбації.
Людина з ім'ям Масанобу Сато брав участь в так званому мастурбационная марафоні в Сан-Франциско. Він безперервно займався самозадоволенням протягом 9 годин і 58 хвилин. Це світовий рекорд!
1. Найнебезпечніша сексуальна техніка.
Що стосується акту сполучення чоловіки і жінки, то найнебезпечнішим наслідком, на думку авторів даного рейтингу, є потужний удар по піхві партнерки лобком чоловіки. Навмисно це відбувається або випадково, але результатом може стати навіть смерть жінки.