Туалетна вода від Versace, Lanvin від Kenzo

Anonim
Якщо Вам сподобалися якісь духи Versace, ви не забудете їх ніколи.
Одним з кращих творів відомого парфумера цього бренду є Versace Bright Crystal. Він визнаний одним з найчарівніших і легких ароматів в світі моди. Туалетна вода своїм запахом викликає образ чутливої ​​і ніжної жінки, ефектною і тонко відчуває.
Іншим ароматом, які зайняли місце в жіночих серцях планети, став Versace Crystal Noir. В цьому випадку духи як би призначені для знає собі ціну, яка жадає сильних відчуттів пікантною дами.
Слід уважно поставитися парфуму Версаче туалетна вода Yellow Diamond. Вона недавно випущена на світовий ринок парфумерії і вже отримала визнання як одна з самих, самих останнім часом.
Жіноча парфумерія від Versace одна з найбільш купованих в світі, тільки вона має здатність перетворювати кожну жінку, в прекрасну богиню. Духи Lanvin незалежно для кого вони створювалися, відрізняються здатністю зачаровувати своєю вишуканістю, але разом з тим з зухвалістю в поєднанні традиційних і сучасних відтінків ароматів. Бренд Ланвин туалетна вода, якого як легке ласкаве дотик, хвилююча і збудливу яскраві почуття гідні дивного і багатогранного почуття що називається любов'ю.

Via Lanvin eau de toilette Туалетна вода Via Lanvin eau de toilette стала в наш час рідкістю. Цей запах давно перестали випускати. Парфуми має солодкий, м'який жіночний відтінок. Цей парфум вважається класикою Будинку LANVIN, відображає сутність красивою, розпещеної і непостійною особи, що має певний шарм. Via Lanvin eau de toilette в наш швидкоплинний час стала раритетом, однак її можна придбати, якщо зробити замовлення в одному з інтернет магазинів, яких тепер безліч.
Перший аромат творця бренду Кензо став переплетенням тонких ноток повної сенсу японської ікебани, із загадковою силою привертає людську свідомість в глибини і тонкощі гармонії Сходу. Всі випущені аромати Кензо це втілення таємничості, нерозривному і емоційного зв'язку природи і живої енергії. Всі композиції створених ароматів дозволяють відчути ліричне звучання серця, силу найтоншого чарівності і важливість душевної рівноваги.
Кензо ЛЬО Пар або білий Кензо туалетна вода являє собою жіночний аромат водних квітів. Автором цієї чудової води став парфумер Олів'є Креспо. Парфуми Kenzo I`eau par висловлює ніжність, легкість, простоту і щирість. Жінка, яка зупинила свій вибір на Kenzo I`eau par прекрасна і зовні і душею, вона відкрита назустріч всьому світу. Вона наповнена енергією і життєвими силами, а її оптимізм заражає оточуючих і вони щиро захоплюються нею. Така жінка розумна, вона знає закони співіснування цього світу і прекрасно вміє керувати ним і своїм життям!