Штрафи для всіх нелегальних таксистів збільшаться в рази

Anonim
Тепер штрафи для московських таксистів-нелегалів збільшаться в кілька разів.
Так, згідно з федеральним законом, з липня 2012 р за відсутність обов'язкової ліцензії на роботу таксі інспектори штрафували на 5 000 рублів.
Варто відзначити, що в столиці є безліч легальних надійних таксомоторних компаній, які працюють на московських дорогах вже давно. В автопарку їх є іномарки, водять які тільки досвідчені водії з великим стажем. І така послуга, як виклик таксі, користується у москвичів величезним попитом.

Штрафи для всіх нелегальних таксистів збільшаться в рази Але ось, виявляється, що таксистів-нелегалів зовсім не бентежило покарання в 5 000 рублів, так як для них ця сума була не дуже-то істотною. І тому зараз пропонується збільшити штрафи в рази.
Зараз в Москві залишається приблизно 30 000 нелегальних таксі. Уже видано близько 27 000 дозволів на здійснення самої таксомоторної діяльності. Також в Москві планують створити близько 600 безкоштовних стоянок саме для таксі.
До кінця 2013 року планується законодавчо закріпити всі додаткові вимоги. Наприклад, щоб автомобіль не старше 7 років, щоб в машині була обов'язково подушка безпеки.

Раніше штраф становив 5 000 рублів Один з блогерів Твіттера Роман пише: «Працюю офіційно в таксі вже кілька років. Нелегалів-таксистів потрібно обов'язково штрафувати ».
На думку редакції, штрафи для московських таксистів-нелегалів збільшаться. Сподіваємося, тоді їх стане набагато менше.