Названі ціни на Hyundai ix25

Anonim
Компанія Hyundai надала пресі інформацію про ціни на нову модель ix25, яка скоро повинна надійти в продаж.
Першими купити новий Hyundai ix25 зможуть жителі Китаю. Автомобіль буде пропонуватися з двома варіантами бензинового двигуна і в семи різних варіантах комплектації. Базова комплектація отримає механічну коробку передач і передній привід, тому коштувати буде всього 127 000 юанів (близько 21 тисячі американських доларів). Топова модель відрізняється повним приводом і шестидіапазонною коробкою-автоматом і коштує дорожче на 60 000 юанів (всього близько 30 600 "зелених"). У Китаї автомобіль презентують і відкриють продажу у вересні. Ймовірно, в цьому зіграло роль і те, що виробляється машина також в Китаї спільне підприємство Beijing-Hyundai. Нагадаємо, що новий Hyundai ix25 створений на базі вже добре знайомого багатьом KIA Soul. Серійну версію покажуть на вересневому Міжнародному Китайському автосалоні. Цього року він пройде в місті Ченду. Природно, що "обкатають" новинку на батьківщині, а ось терміни продажів в інших країнах поки не названі.

Hyundai ix25 Відзначимо, що автомобілі цієї марки впевнено почувають себе на ринках по всьому світу. Експерти, що забезпечують якісний сервіс Хендай в москві, вважають що новинка і в Росії швидко знайде покупців, так як система обслуговування вже налагоджена і готова до роботи з будь-якими запитами автовласників. Розширюється також і географія продажів кросовера Hyundai ix35, який в минулому році був показаний в Лос-Анджелесі. Починаються його продажу в Америці. Друга назва моделі - Tucson, вона відрізняється оригінальним дизайном, створеним спеціальному за мотивами коміксів "Ходячі мерці" або The Walking Dead. Автомобіль оснащений багажником на даху, має систему навігації, клімат-контроль і інші приємні гаджети. Особливо кумедно, що в багажнику Tucson The Walking Dead Special Edition зберігається спеціальний знайдуть рюкзак з усім необхідним для виживання при зомбі-апокаліпсис. Відзначимо, що ця серія буде випущена обмеженою партією. Її дизайн вже викликав нарікання, однак і шанувальники ідеї висловлюються на підтримку виробника.

Hyundai ix25 Блогери зазначають, що в останні роки ця марка значно поліпшила якість своїх автомобілів. Hyundai добре вміє вчитися у конкурентів і зміг значно поліпшити якість своїх автомобілів, вважають багато.
Редакція порталу нагадує, що в зв'язку зі зміцненням зв'язків з нашими східними сусідами можна очікувати і нові автомобілі наш ринок отримає раніше за інших.