Колишня вчителька випускає для дітей конячок на палицях

Anonim
Инесс Михайлова зробила бізнес на незвичайних дитячих іграшках.
Тендітна дівчина Инесс Михайлова народилася в Латвії.Там працювала вчителькою початкових класів. Вийшовши заміж за жителя Воронежа, вона переїхала в Росію і прославилася серед своїх нових знайомих як велика майстриня. Їй під силу і шити, і в'язати, а недавно їй в голову прийшла ідея робити незвичайні іграшки - конячок на палицях. Перша конячка дісталася дворічному синові Инесс. Вона так сподобалася сім'ї, що чоловік запропонував зробити на таких іграшках невеликий бізнес.

Інесc і її конячки «Вирішила спробувати. За кілька місяців виготовила кілька десятків десяток коней різних кольорів. Дівчаткам більше подобаються іграшки рожеві, а хлопчикам - коричневі і бежеві. Так приємно, якщо дитина бере іграшку, цілує, притискається до неї », - говорить Інес. Коняшек майстриня робить з холлофайбер, міцної тканини, ґудзиків і палиці. Конячок у Инесс купують не тільки дітям. Нещодавно її попросили зробити сім конячок спеціально для весілля. Молодята влаштували з ними фотосесію.

Коники - свідки на весіллі Іграшок для дітей зараз предостатньо і в магазинах. В інтернет-магазині Sema - Toy представлений широкий асортимент розвиваючих ігор, сезонних іграшок і дитячого транспорту. Магазин гарантує екологічність і висока якість продукції. Хтось любить купувати саме тут. Іншим подобаються іграшки саморобні. Тут вже хто що вважає за краще.
«Молодець, дівчина. Вийшли добрі і красиві іграшки. Це не роботи і не комп'ютерні монстри », - оцінили роботу Михайлової в Твіттері.
Редакція «» також оцінила талант дівчини і вважає, що таке добре хобі кидати не варто.