Сучасні склопластикові труби

Anonim
Сучасні склопластикові труби являють собою альтернативний варіант залізобетонних, а також чавунних і сталевих виробів. Композиційні труби застосовуються для пристрою водопроводу, каналізації, а також в трубопровідних системах для агресивних середовищ і рідин. Ці та інші можливості використання склопластикових труб, дають їм явні переваги в порівнянні з залізобетонними або металевими аналогами, що неодноразово підтверджується відгуками.
Виробництво композиційних труб - досить трудомісткий процес. Основою для їх виготовлення є змочений поліефірними смолами скловолокно. Воно стає внутрішнім шаром, який відповідає за основні характеристики майбутньої труби, такі як стійкість до корозії, водонепроникність і стійкість до стирання. Завдяки тому що внутрішнє покриття композиційної труби дуже гладке, виріб також відрізняється відмінними гідравлічними характеристиками.
Наступний, середній шар композиційної труби, так само як і внутрішній, складається з просоченого поліефірними смолами скловолокна, але вже з додаванням піску. Цей шар забезпечує стійкість стеклопластиковой труби до механічних деформацій і навантажень.
Зовнішній шар стеклопластиковой труби виконаний з пластика, завдяки якому композиційна труба характеризується підвищеною стійкістю до негативного впливу ультрафіолетових променів, перепаду температур та інших негативних кліматичних впливів, а також всіляких механічних пошкоджень.
Процес виготовлення композиційної труби здійснюється безперервно, починаючи від виконання внутрішнього шару труби, і закінчуючи завершальною обробкою готового виробу.

Сучасні склопластикові труби Завод з 2002 року займається виготовленням і постачанням склопластикових труб і трубопровідних систем для нафтогазової та хімічної промисловості, а також об'єктів водо- і теплопостачання на території РФ і ближнього зарубіжжя.
Композиційні труби характеризуються відмінними технічними показниками, що гарантує їх безаварійну експлуатацію протягом усього терміну служби.
Відгуки замовників це неодноразово підтверджують, виробляє і поставляє виключно високоякісну продукцію. Безпека у використанні робить її незамінною для застосування в різних кліматичних зонах.
Тільки позитивні відгуки про заводі від відомих нафтових компаній переконують в неперевершеній якості продукції, що поставляється.