Діана Крюгер (Diane Kruger) - біографія, фото, особисте життя, чоловік і діти, зріст і вагу 2019

Anonim

Біографія Діани Крюгер

Діана Крюгер - німецько-американська актриса і колишня модель. Популярність актрисі принесли ролі у фільмах «Троя» (2004), серії фільмів «Скарб нації» (2004, 2007), «Одержимість» (2004), «Безславні виродки» (2009), «Пан Ніхто» (2009).

На фото: Діана Крюгер

Дитинство і юність

Діана Хайдкрюгер (Крюгер) народилася 15 липня 1976 року в Західній Німеччині, в селі під назвою Альгерміссен. Її батько Ханс-Генріх Хайдкрюгер - комп'ютерник, мати Марія-Тереза ​​була банківським працівником. У Діани є молодший брат Стефан.

У дитинстві Діана Крюгер хотіла стати балериною Мати Діани привчала дітей до самостійності з ранніх літ. Фінансове становище Хайдкрюгер було не найкращим - батько акторки, що страждав від алкогольної залежності, кинув сім'ю і практично не допомагав колишній дружині у вихованні підлітків. Крюгер розповідає, що кожного літа вона працювала, а в навчальний час розносила газети - мати не могла дозволити собі давати їй кишенькові гроші. Однак стараннями матері дівчинка кілька разів з'їздила за програмою студентського обміну в Лондон, де добре вивчила англійську мову.

Юна Діана Крюгер на міському конкурсі «Зовнішність року» Головною пристрастю Діани з дитинства були танці. «Тоді я цього не усвідомлювала, - поділилася актриса журналу IndieWire, - але тепер я розумію, що була дуже злим дитиною. Я була сповнена гніву, бо обстановка будинку була напруженою. Танці та виступи були способом позбутися від емоцій ».
Мрії про кар'єру танцівниці привели Діану в Королівську балетну школу в Лондоні, але травма коліна в 13 років розбили її грандіозні плани. І тоді розгубленому підліткові підказали спробувати свої сили в модельному бізнесі.

акторська кар'єра

Коли Діані виповнилося 15 років, мати дозволила їй переїхати в Париж, щоб побудувати кар'єру моделі. Дівчина згадує, що мама відпустила її спокійно, проте попередила, щоб дочка не втрачала голови. «І я дійсно вела себе добре, тому що була одержима своєю роботою», - розповідає Крюгер.

У 15 років Діана переїхала в Париж, щоб побудувати кар'єру моделі На початку 1990-х кар'єра Діани стрімко пішла вгору, і дівчина переїхала в Нью-Йорк. Незважаючи на її відносно низький для моделі зростання (170 см), Крюгер вдавалося отримувати великі замовлення від таких відомих модних будинків, як Yves Saint Laurent, Chanel, Salvatore Ferragamo, Giorgio Armani, Jil Sander, Christian Dior, Burberry і Louis Vuitton. Великим досягненням для юної моделі стала поява на обкладинках модних журналів Vogue Paris, Marie Claire і Cosmopolitan, а одним з її близьких друзів став німецький модельєр Карл Лагерфельд.

Діана Крюгер і Карл Лагерфельд Через п'ять років після переїзду в Нью-Йорк світ моди набрид Крюгер. На піку своєї кар'єри Крюгер повернулася в Париж, де почала відвідувати театральну школу. Мені було всього цього недостатньо. Хотілося зробити щось ще; я відчувала, що модельний бізнес не моє покликання. Після двох крихітних ролей в малобюджетних французьких проектах її несподівано затвердили на одну з головних ролей в британсько-німецький фільм «Піаніст» з Крістофером Ламбертом і Деннісом Хоппером. А через якийсь час Діана зіграла в голлівудській драмі «Троя» (2004), яка розділила її життя на «до» і «після». На роль Олени Прекрасної пробувалися більше 3000 актрис, але обличчя і гра Діани здалися продюсерам найбільш переконливими - вони вирішили, що жінка з такою зовнішністю легко могла б «привести в бойову готовність 1000 кораблів». «Троя» - трейлер Шанувальники мелодрам всім серцем полюбили зворушливий фільм «Одержимість» (2004), ремейк драми 1996 року «Квартира» з Венсаном Касселем і Монікою Белуччі. У фільмі про шалене кохання та інтригах Діані, виконавиці головної ролі, стали в нагоді її танцювальні навички: вона зіграла чарівну і волелюбну танцівницю, яка зводить з розуму красеня Метью (Джош Хартнетт).

Діана Крюгер у фільмі «Одержимість» Незабаром біляву красуню можна було побачити в пригодницькому фільмі «Скарб нації» з Ніколасом Кейджем і Шоном Біном, який вже знімався з нею в «Троє». Касовий успіх фільму привів режисера на думку зняти сиквел, який вийшов в 2007 році і настільки ж тепло прийнятий публікою.
Коли в кінці 2000-х Крюгер відправилася на кастинг фільму «Безславні виродки», режисер Квентін Тарантіно не повірив, що вона німкеня і не звернув на дівчину на особливу увагу. Коли головна претендентка на роль зірки німецького кіно Бріджит фон Хаммерсмарк пішла з проекту, Крюгер негайно вирушила на особисту зустріч з режисером. Тарантіно на власні очі переконався у своїй неправоті і без зайвих слів запропонував Діані роль. Діана Крюгер в «Безславних виродках» Фільм став справжньою сенсацією в усьому світі, а коло друзів Крюгер поповнився Бредом Піттом, Майклом Фассбендером, Тілем Швайгер, Крістофером Вальцем, Даніелем Брюлем і іншими талановитими акторами.Роль Бріджит фон Хаммерсмарк принесла Діані номінації на Премію гільдії кіноакторів США, але нагорода дісталася Мо'Нік за роль у фільмі «Скарб».
В цьому ж році Крюгер з'явилася в фентезі-драмі «Пан Ніхто» з Джаредом Лето. І хоча картина була високо оцінена глядачем, критики не цілком захоплено висловилися з приводу гри Діани. У фільмі 2011 року «Невідомий» з Ліамом Нісоном Крюгер зіграла головну роль боснійської нелегалки. У той же період часу Діана замінила Єву Грін в ролі Марії-Антуанетти у французькому фільмі «Прощай, моя королева». «Пан Ніхто» - трейлер Популярність Крюгер не бралася під сумнів: у 2012 році вона стала членом журі Каннського кінофестивалю, а журнали безперестанку заносили її в списки найсексуальніших жінок світу. Крім того, Діана була особою швейцарського бренду годин Jaeger-LeCoultre, косметичної марки L'Oréal та парфумерної лінії Calvin Klein, Beauty. Її обличчя, здається, було всюди - в рекламі на телебаченні, журнальних розворотах і білбордах, в кінотеатрах.

Актриса і модель Діана Крюгер Не було простою і в кіно. Найяскравішими ролями Діани в ці роки стали образи у французькій комедії «Заміж на 2 дні» (2012), голлівудської драмі «Батьки і дочки» (2014 року) з Расселом Кроу і Амандою Сейфрід, а також в цікавому британському трилері «Афера під прикриттям» (2016) з Брайаном Кренстон.

Особисте життя Діани Крюгер

Діана Крюгер вільно розмовляє німецькою, англійською та французькою мовами. З 2013 року вона має подвійне громадянство Німеччини і США.

Діана Крюгер без макіяжу У 1999 році Крюгер познайомилася з французьким актором і режисером Гійомом Кане. Після двох років бурхливого роману, у вересні 2001 року, пара зіграла весілля. Подружжя разом з'явилися в трьох фільмах, один з яких став дебютною режисерською роботою Кані.

Діана Крюгер з Гійомом Кане У 2006 році пара подала на розлучення. «Ми одружилися, коли я тільки закінчила театральну школу, - розповідає Крюгер. - Це була чиста, справжня любов. І це було чудово. Він відмінний хлопець. Отже, чому розлучення? Ми просто пережили цю історію. Жодних образ. Я люблю Гійома і завжди буду любити його, і я думаю, що він сказав би те ж саме ».

Діана Крюгер і Норман Рідус Незабаром після розлучення Крюгер закрутила роман з канадсько-американським актором Джошуа Джексоном. Стосунки тривали майже 10 років, однак сімейну ідилію зруйнував актор Норман Рідус, з яким Крюгер познайомилася на зйомках фільму «Небо» (2015). У листопаді 2018 року біля 42-річної Крюгер і 49-річного Рідус народилася дочка.

Діана Крюгер зараз

У 2018 році на кінофестивалі в Торонто була представлена ​​біографічна драма «Джеремайя Термінатор ЛеРой» з Діаною Крюгер, Крістен Стюарт і Лорою Дерн. Фільм оповідає про вигаданого письменника, плоді фантазії американського автора Лори Альберт, в минулому працівниці сексу по телефону. Крюгер зіграла у фільмі амбітного режисера-початківця, який в очах багатьох став прототипом актриси Азії Ардженто. У грудні 2018 року на великі екрани вийшла драмеді Роберта Земекіса «Дивовижний світ Марвена» про жертву жорстокого нападу і незвичайному процесі його лікування після травми. Головну роль у фільмі зіграв Стів Карелл, а також в картині з'явилися Діана Крюгер, Леслі Манн, співачка Жанель Моне, Ейса Гонсалес, Гвендолін Крісті та інші.
Крім того, Крюгер знялася в ізраїльсько-американському трилері «Оперативник» в ролі жінки, завербований «Моссадом» для роботи під прикриттям в Тегерані. Режисером фільму виступив Юваль Адлер, автор драми «Віфлеєм» (2013). В інтерв'ю Діана розповіла: «Ми ще не бачили шпигунського фільму, в якому говорилося б про те, що шпигун насправді переживає кожен день. Я думав, у нас вийшов дуже сучасне, незвичайне кіно ». Відомо, що актриса з'явиться в біографічній драмі Девіда Дабоса «Метелик в друкарській машинці» - історії письменника Джона Кеннеді Тула (його зіграє Томас Манн) і його боротьби за публікацію комедійного шедевра «Змова бовдурів».