Який годинник вибирають чоловіки

Anonim
З тим, що годинник є одним з важливих елементів чоловічого стилю, сперечатися не буде ніхто.

Саме вони разом з костюмом, взуттям, парфумами, аксесуарами створюють той чи інший образ. Всі ці деталі і формують те перше враження, яке людина справляє на оточуючих.
Виробництвом годин різного виду, дизайну і призначення сьогодні займаються годинникарі різних країн. Добре відома такими стильними предметами інтер'єру, як підлоговий годинник Німеччина, розвивають майстерність своїх фахівців Бельгія і Франція, але особливо знаменита своїм годинником Швейцарія. Вони сьогодні стали символом якості і точності. Саме роботи швейцарських майстрів особливо затребувані сучасними чоловіками. І це закономірно.Наручний годинник, розроблені провідними фахівцями таких відомих фірм, як Omega, Tissot, Candino або Oris, не тільки гарантують високу точність ходу, але і свідчать про високий статус і добрий смак власника.
Враження про чоловіка як про серйозного партнера по бізнесу складається з багатьох деталей, не остання з них - якісний годинник. Стильність інтер'єру ділового кабінету прекрасно підкреслять оригінальні механічні настільний годинник, сформувати правильний особистий імідж допоможуть швейцарські наручні моделі марки Patek Philippe. Моделі цієї фірми мають класичний дизайн, витончені лінії і разом з тим високу технологічність. При їх виготовленні для покриття корпусу використовується біле або жовте золото, можливі такі доповнення, як дрібні діаманти замість цифр або на безеле, шкіряний ремінець з шкіри крокодила і т.д.
Форма циферблата сучасних чоловічих моделей за останні роки сильно змінилася. Сьогодні вона може бути не тільки круглої або прямокутної, а й овальної, еліптичної або каплевидної. Кольорове золоте покриття також допускається не тільки в жовтих або білих відтінках, але і в блакитних або рожевих. Великим попитом останнім часом користується срібна сталь.
Сьогоднішній модний тренд - це, безумовно, ультратонкі механізми. Товщина корпусу не перевищує 4 міліметрів. Такі годинники комфортно носити, тому що вони мають зручну анатомічну форму. Ультратонкі класичні моделі випускають такі бренди, як Zenith, Rolex, і Piaget.
Цікаві варіанти ділових наручних годинників для чоловіків з подвійним часом. Вони зручні людям, які повинні здійснювати часті перельоти в країни з іншим поясом. Такі механізми дозволяють синхронізувати різний час в одному пристрої. Лінії таких моделей отримали назву World Time або Dual Time. Такі вироби, як правило, виконані з платини або білого золота, мають чіткі геометричні форми. Світові бренди, що випускають таку продукцію, - компанії Jaeger-LeCoultre, Chopard або Blancpain.
Механізм - ще одна важлива деталь, на яку звертають чоловіки при покупці і виборі відповідних для свого іміджу моделей. Механізм, на їхню думку, повинен бути надійним у будь-якої моделі, будь то дерев'яні настінні годинники, хронометри, наручні або спеціальні для дайвінгу. Великим попитом користуються кварцові, як більш точні. Такі моделі сьогодні можуть мати одночасно рідкокристалічний циферблат і класичні стрілки, а також безліч додаткових функцій. Вони доступні за ціною і гарантують високу точність ходу. Однак чоловіки-бізнесмени, люди середнього віку і хорошого достатку, вважають за краще вибирати для себе механічний годинник. Саме такого роду продукцію пропонують знамениті швейцарські бренди представникам влади і шоу-бізнесу, політикам. Однак існує і безліч інших виробників, що випускають механічний годинник хорошої якості для людей різного рівня достатку, що дозволяє будь-якому охочому стати щасливим володарем якісної продукції. Не рідко бувають випадки, коли браслет або ремінець нового годинника потрібно вкоротити і підігнати під руку власника. Але зробити це не так складно, як здається.