Сергій Полунін - біографія, фото, особисте життя, зростання і вагу 2019

Anonim

Біографія Сергія Полуніна

Сергій Володимирович Полунін - український артист балету, актор і фотомодель. В різний час він брав участь в проектах Новосибірського театру опери та балету, Московського музичного театру, Королівського балету, з 2016 року є солістом Баварського балету. У 2017 році знявся в голлівудському фільмі «Вбивство в Східному експресі».

На фото: Сергій Полунін

дитинство

Сергій народився в південно-український Херсон, живописно розкинувся на правому березі Дніпра.

Сергій Полунін з дитинства наділений унікальною пластикою У 3 роки він з подачі батьків прийшов в секцію гімнастики місцевої спортивної школи. Через три роки стало ясно, що крім прекрасних фізичних даних, хлопчик наділений абсолютним музичним слухом і унікальною пластикою. Було вирішено перевести його в хореографічну школу, де він в лічені місяці став найкращим учнем.

Сергій Полунін під час навчання в Київському хореографічному училищі Батьки бачили, що їхня дитина має всі шанси стати видатним танцівником, тому відправили восьмирічного Сергія в Київське хореографічне училище. Мати поїхала з ним, а батько змушений був працювати на будівництві в Португалії, щоб забезпечити дружину і сина всім необхідним.

Сергій Полунін з мамою Балет забирав майже весь час і сили хлопчика, тому ладити з однолітками він так і не навчився. Втім, замкнутість і якась відчуженість завжди допомагали йому краще передавати почуття романтиків і одинаків.

Перші кроки до слави

У 2002 році Сергій став призером престижного міжнародного конкурсу артистів балету, а через рік завдяки фонду Рудольфа Нурієва був зарахований до Школи Королівського балету в Лондоні. Балет - це для душі. Щось хороше відбувається всередині людини, коли він бачить танець.Через чотири роки він став фіналістом міжнародного конкурсу «Приз Лозанни», а в 17 років потрапив в балетну трупу «Ковент-Гардена». Через два роки Полуніну довірили виконувати головні партії, і він став наймолодшим прем'єром за всю історію цієї прославленої трупи.

Сергій Полунін прикрасив своє тіло численними татуюваннями І, мабуть, найскандальнішим. Його епатажну поведінку обговорювали не менше, ніж видатні здібності. Сергій прикрасив своє тіло численними татуюваннями, періодично напивався до нестями, балувався кокаїном, за що заслужив прізвисько «enfant terrible російського балету». Хоча на початку 2017 року його зізнався журналістам, що більше не п'є і не вживає заборонені препарати, а кожен ранок починається з важкої роботи за балетним станком.

подальша кар'єра

У 2012 році молодий танцівник прийняв несподіване рішення - переїхати в Росію. Він мріяв опинитися на сцені Великого театру і був упевнений, що саме на батьківщині його талант зможе розкритися в повній мірі. Над молодим артистом взяв «шефство» Ігор Зеленський, художній керівник театру Станіславського. Він відразу ж розглянув в епатажному юнакові унікальний талант і зробив його прем'єром свого театру. У цей період Сергій також виступав Новосибірському театрі опери та балету в якості запрошеного соліста. Сергій Полунін знявся в кліпі «Take Me to Church» Hozier У 2014 році Сергій знявся в кліпі «Take Me to Church» ірландського виконавця Hozier. Цей трек справив фурор в музичному світі, набрав десятки мільйонів переглядів на YouTube і завоював масу престижних нагород. Зйомки на Гаваях справили на екзальтованого юнака незабутнє враження, і він вирішив поступово відійти від балету і переключитися на кінематограф. Трейлер фільму «Танцівник» про Сергія Полуніна У 2016 році на світові екрани вийшов фільм «Танцівник», який розповідає про історію дивного успіху Сергія Полуніна, непростому шляху до слави і світової популярності і душевні терзання, що роздирають його суперечливу натуру.

Особисте життя Сергія Полуніна

Особисте життя артиста така ж бурхлива і непередбачувана, як і його кар'єра. Його першим серйозним любовним захопленням стала артистка лондонського балету Хелен Кроуфорд. Вона була на дев'ять років старша за свого обранця і вже готова була обзавестися сім'єю і дітьми. Однак палкого молодого коханця не влаштовувала така перспектива, і незабаром вони розлучилися.

Сергій Полунін і Наталія Осипова Потім Полунін неодноразово з'являвся в компанії молодої балерини Юлією Столярчук, а через деякий час шанувальники помітили на його руці татуювання «Наташа». Сергій присвятив її балерині Наталії Осипової, з якою познайомився в театрі Ла Скала під час репетиції «Жизель». Незабаром їх відносини з партнерських переросли в любовні, і артисти перестали приховувати свій роман.

Сергій Полунін зараз

Восени 2017 року відбулася прем'єра картини «Вбивство в східному експресі» з Джонні Деппом, Пенелопою Крус і Мішель Пфайффер у головних ролях.

Сергій Полунін на прем'єрі картини «Вбивство в східному експресі» Полунін в цьому фільмі постав в образі графа Андренио. Головна складність, відзначав артист, полягала в набутті впевненості - спочатку він повірити не міг, де і в компанії яких людей він знаходиться. Однак юнакові вдалося не втратити контроль над емоціями і чудово впоратися зі своїм завданням, не без допомоги режисера Кеннета Брани. Паралельно Сергій знімався в шпигунському трилері «Червоний горобець» з Дженніфер Лоуренс, який вийде на екрани навесні 2018 року. Вечірній Ургант. В гостях у Івана Сергій Полунін