Де краще відпочивати в Криму?

Anonim
У цій статті ми розглянемо різні варіанти відпочинку на півострові Крим. Тема стала ще більш актуальна у зв'язку з тим, що тепер Крим входить до складу РФ і для росіян стала ще доступнішою можливість відпочити там.

Санаторії та будинки відпочинку в Криму

Санаторії тут розташовані уздовж всього кримського узбережжя і мають велике різноманіття профілів (лікування дихальної, серцево-судинної систем, опорно-рухового апарату, гінекологічні захворювання). Сприяють оздоровчим властивостям не тільки вражаюче поєднання кліматичних умов, чисте повітря і тепле море, але і широкий спектр фізіопроцедур, пропонованих в санаторіях і будинках відпочинку.

Відпочинок в санаторіях Криму сприяють відновленню здоров'я Широко і ефективно застосовується грязелікування. Так, наприклад, одна з лікарень західного узбережжя Криму - санаторій Саки - завоював славу одного з кращих бальнеогрязьових курортів в країні, профілюючі на лікуванні опорно - рухового апарату, сечостатевої системи, жіночої репродуктивної системи. При цьому номери і сервіс в санаторії відповідають найвищому європейському рівню.

Відпочинок в Криму "дикуном"

Для любителів вільного відпочинку, людей, яких обтяжує прихильність до режиму або просто романтиків є можливість відпочити в Криму дикуном. Безліч кримчан готові прийняти у себе гостей за досить прийнятними цінами. Найчастіше при зніманні житла не в пік сезону (червень - серпень), а в інші місяці, господарі готові надати пристойну знижку на проживання.

Романтикам і любителям екстриму можна відпочити в Криму «дикуном» Але ж не тільки в пляжний сезон в Криму є на що подивитися. Природа тут різноманітна круглий рік, а на південному узбережжі Криму, завдяки гірського масиву, завжди теплий субтропічний клімат.

Відпочинок в Криму з дитиною

М'який клімат, чисте море, пологі піщані і галькові пляжі, різноманіття розваг для найменших дозволяють проводити відпочинок в Криму і з дітьми. Діти є найбільш вимогливими туристами. Тому до вибору місця проживання слід підходити з особливою ретельністю. Благо і тут вибір надається найширший. Багато санаторіїв Криму розраховані саме на сімейний відпочинок. Діти з задоволенням поринуть в різноманітний світ флори і фауни півострова в ботанічних садах і парках, відвідають цікаві історичні місця Криму, зможуть разом з батьками здійснити морську прогулянку або відвідати різні парки атракціонів.
Редакція вважає, що в Криму кожен зможе вибрати для себе відпочинок до душі.