Франк Гастамбід (Franck Gastambide) - біографія, фото, зріст і вагу, особисте життя 2019

Anonim

Біографія Франка Гастамбіда

Франк Гастамбід (Franck Gastambide) - французький актор, режисер і сценарист, популярність якому принесли ролі у фільмах «Мальчишник в Паттайя», «Зроблено у Франції», «Скажені» та ін. Зіграв головну роль у п'ятій частині французької комедії «Таксі».

Актор Франк Гастамбід

Дитинство і юність

Франк Гастамбід з'явився на світ 31 жовтня 1978 року в містечку Мелен, в 45 км на південний схід від Парижа.
Франк страждає дислексією. «Я роблю по три помилки в слові, у мене погано з іноземними мовами, я ніколи не міг вивчити таблицю множення … Я виявив проблему, коли мені було 12 років. Тоді я зрозумів, чому я був завжди останнім в класі, хоча я відчував себе розумнішими моїх друзів », - розповідав актор.

Зростання Франка Гастамбіда - 176 см У середній школі Франк захопився дресируванням собак-молосів (пітбулі, ротвейлери і ін.). Згодом Гастамбід влаштувався продавцем у будівельний гіпермаркет «Леруа Мерлен», паралельно продовжуючи займатися своїм хобі. До 20 років Франк став фахівцем по собакам так званих «небезпечних» порід.

Франк Гастамбід займався дресируванням бійцівських собак

акторська кар'єра

Гастамбід потрапив в кіно завдяки своєму незвичайному захопленню - разом зі своїми ротвейлерами і пітбулів хлопець взяв участь в зйомках фільму «Багряні ріки» з Жаном Рено і Венсаном Касселем. Між Гастамбідом і режисером фільму Матьє Кассовіц зав'язалася тепла дружба, яка переросла в професійну співпрацю - друзі влилися в «Kourtrajme», об'єднання авантюристів, які працюють в різних областях і знімають відео на найрізноманітніші теми.

У кіно Френк Гастамбід потрапив завдяки своєму хобі Разом з творцями колективу - режисером Кімом Шапірон і оператором Роменом Гаврасом - Франк взяв участь в декількох короткометражних фільмах та кліпах в жанрі хіп-хоп (DJ Mehdi, Mafia K'1 Fry). Франк Гастамбід в кліпі Mehdi Sadoun - Le son des Kaïra Паралельно Франк працював на зйомках декількох десятків повнометражних фільмів і шоу в якості дресирувальника собак.У 2009 році Франк дебютував як актор, знявшись в головній ролі в гумористичному шоу «Kaïra Shopping» про трьох простих жителів передмістя. Сценарії для комічних роликів також належали перу Гастамбіда.
Успіх не змусив себе чекати - після виходу першого сезону Франк став знаменитим у себе на батьківщині. Згодом було відзнято три сезони, які включили в цілому 50 роликів по 2 хвилини.

Франк Гастамбід на зйомках «Kaïra Shopping» Між 2009 і 2011 роками Гастамбід кілька разів з'являвся в рекламних кампаніях бренду Pepsi, а також зіграв три невеликі ролі у французьких фільмах «Шинка залишилася?» (Реж. Енн де Петрина), «Насильно» з Ізабель Аджані і Еріком Кантона і «Масло у вогонь» режисера Ніколя Бенаму, автора французьких хітів «Superнянь» і «Без гальм».
Незабаром Франк підписав контракт з продюсерами відомої компанії «Mandarin Cinéma» і почав писати сценарій для свого першого повнометражного фільму, в якому були задіяні персонажі «Kaïra Shopping». Фільм був вперше представлений на «Off de Kannes», авангардної сцені знаменитого фестивалю, яка розкриває нові таланти.

Франк Гастамбід став сам писати сценарії і знімати фільми Фільм Франка «Переполох на районі» вийшов на великі екрани 11 серпня 2012 року, ставши одним з касових у французькому прокаті в тому році. Сам фільм і його учасники, в числі яких були Меди Садун і Джиб Поктье, згодом отримали кілька престижних нагород.

Кадр з фільму «Переполох на районі» Згодом яскравий комедійний талант Франка розкрився в фільмах 2013-2015 років «Хай живе Франція!», «Газелі», «В перший раз» і «Удачі, Сем». Крім того, акторові діставалися і серйозні ролі у французьких бойовиках «Скажені» і «Зроблено у Франції», які вийшли в 2015 році.
У 2016 році на великі екрани вийшла комедія «Похмілля у Паттайя», режисером і виконавцем головної ролі в якій став сам Франк. Прем'єра фільму стала однією з найгучніших в 2016 році завдяки рекламі, хоча картина в результаті отримала досить низькі оцінки. У акторський склад фільму увійшли друзі і давні колеги Франка - Ануар туба і Рамзі Бедіа, а також знамениті французькі коміки Гад Ельмалех і Малик Бенталха.

Франк Гастамбід на прем'єрі «Похмілля у Паттайя» Незабаром актор з'явився в трагікомедії «Сигарети і гарячий шоколад» і комедії «Hibou» про людину на ім'я Роккі, який носить костюм сови (режисером, сценаристом і виконавцем головної ролі став Рамзі Бедіа).

Франк Гастамбід і Малик Бенталха У 2017 році Франк знявся в романтичній комедії «Чого хоче Джульєтта» з улюбленицею французької публіки, Олександрою Ламі в ролі нерішучої красуні, нездатною зробити жоден життєвий вибір.

Особисте життя Франка Гастамбіда

Після виходу фільму «Переполох на районі» Франк нетривалий час зустрічався з французькою актрисою Аліс Белаїд.

Франк Гастамбід і Аліс Белаїд У травні 2015 року на Канському фестивалі Франк познайомився з індійською актрисою Річей Чадд - між акторами спалахнула іскра, проте через рік пара розлучилася. Причиною розриву стали щільні робочі графіки артистів.

Франк Гастамбід і Річа Чадд Складно сказати, чи зайняте серце Франка зараз чи ні - актор вважає за краще приховувати подробиці свого особистого життя від журналістів і шанувальників.

Шанувальники відзначають схожість Франка Гастамбіда і Віна Дизеля Зростання актора - 176 см.

Франк Гастамбід зараз

Третім проектом Франка в якості режисера стала п'ята частина знаменитої саги «Таксі», спроюсірованная легендарним Люком Бессоном. За сюжетом бойовика, паризький поліцейський Сільвано Маро (Франк Гастамбід), перекладений на службу в Марсель, отримує завдання спіймати групу італійських грабіжників, які пересуваються на розкішному Ferrari. Головою злочинного угруповання є племінниця Даніеля (у виконанні Сабріни Уазані).Франк Гастамбід у фільмі «Таксі 5» Крім того, в цей час Франк працював над комедією «Коп з Бельвіля» з Омаром Сі і Луїсом Гусманом, а також над драмою Крістофа Реджано «Штрафний майданчик» разом з молодою актрисою Аліс Ісааз, відомої за фільмами «Цей незграбний момент» і «Вона».

Франк Гастамбід і Омар Сі