Попит на військову іпотеку в Псковській області збільшився в два рази

Anonim
Військове іпотечне кредитування в Псковській області збільшилась більш ніж удвічі за поточний рік. Згідно із заявою В'ячеслав Балибердін, керівника Львівського відділення банку ВТБ24, зростає затребуваність іпотечних програм, створених спеціально для військовослужбовців.
«За спеціальною програмою« Іпотека для військових »банку ВТБ24, банк уже видав кілька десятків іпотечних кредитів офіцерським сім'ям на загальну суму понад 70 мільйонів рублів. В кінці минулого року військова іпотека була значно поліпшена, - повідомив Балибердін. - В цілому в даний час по цій державній програмі банк отримав більше ста заяв від військовослужбовців для отримання іпотеки на загальну суму 100 мільйонів рублів. До завершення 2013 року року в Псковській області наш банк має намір видати офіцерам іпотечних кредитів на суму 250 мільйонів рублів ».

Військова іпотека. Простий вихід зі складних проблем. Крім цього, В'ячеслав Балибердін сказав, що за минулі півроку міжбанківська конкуренція в області іпотечного кредитування військових зросла на порядок. Лідери іпотечного ринку навіть скасували комісію на отримання військової іпотеки, стали видавати кредити для придбання будинків, понизили мінімальні ставки по іпотеці до 8,7% -10% річних, почали самі платити за звіт з оцінки житла, яке купується в кредит. Тому на сьогоднішній день офіцери мають відмінну можливість вигідно купити житло прямо сьогодні.
Редакція "" сподівається, що завдяки державній програмі по іпотеці для військових все офіцерські сім'ї знайдуть гідне житло за короткий час.