Тіматі - біографія, фото, батьки, особисте життя, національність, дівчина, зріст, вага, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Тимура Юнусова (Тіматі)

Тіматі (справжнє ім'я - Тимур Ильдарович Юнусов) - російський реп-виконавець, який прославився після четвертого сезону «Фабрики зірок» в складі групи «Банда». У 2006 році співак почав сольну кар'єру і заснував продюсерський центр Black Star Inc. Діяльність Тіматі простягається далеко за межами музики: це і авторська лінійка одягу, і мережу фастфуду, і зйомки в кіно.

репер Тіматі

Дитинство і сім'я

Тимур Юнусов народився в заможній родині. Його батько, бізнесмен-інвестор Ільдар Вахітовіч Юнусов, від якого Тіматі і успадкував комерційну жилку, має татарське коріння. Мама артиста, Симона Яківна Юнусова, в дівоцтві Червоморская, єврейка за національністю. Тіматі - не єдиний дитина в родині, у нього є молодший на 3,5 року брат Артем, відомий в світі музики під псевдонімом DJ Temniy.

Дитячі фото Тіматі Своє дитинство майбутній артист провів в батьківській квартирі на проспекті Миру. З раннього віку він проявляв свої творчі здібності, а тому батьки записали його в музичну школу, де наступні чотири роки він вивчав тонкощі гри на скрипці. Але особливої ​​любові до інструменту хлопчик не мав, займаючись лише на прохання матері, в роду якої було чимало музикантів.

Мама Тіматі з синами і онукою Цікавитися репом і хип-хопом Тіматі почав приблизно в 13 років, побувавши в Штатах, першоджерелі реп-культури. Приблизно в цей же час він зробив свою першу татуювання - вогняного дракона.

Тіматі в дитинстві і зараз У 1998 році Тіматі заснував групу VIP77, куди увійшли його друзі: Пашу, Baby Lee, MC Динаміт, Майстер Спенсора, Лео і Домінік Джокер.На хвилі загальних інтересів він познайомився з Децла, навіть не підозрюючи, що батько його нового друга - відомий продюсер Олександр Тлумацький. Тіматі допомагав Децла з написанням сольного альбому - його можна почути на бек-вокалі у альбомі «Хто ти», а також побачити в кліпі «вечірку у Децла дому». Творчий союз так і не вилився у щось більше, а тому дороги молодих реперів розійшлися.

У дитинстві Тіматі і Децл були друзями Після закінчення школи Тіматі вступив до Вищої школи економіки, але через півроку кинув навчання, так як не міг суміщати її з нічним життям: разом з друзями він влаштовував вечірки в кращих клубах столиці. Він одним з перших почав займатися промоутерством відомих нічних московських хіп-хоп клубів «Міст» і «Маріка».

Молодий Тіматі в кліпі Децла

Тіматі на «Фабриці зірок»

У 2004 році VIP77 розпалася, відродившись через рік з новим складом: Тіматі, Пашу, Deema, Вальтер і Юля Ващекін. В цей же час Тіматі разом з Домініком Джокером, Ратміром Шишковим і Настею Кочетковою пройшов кастинг музичне реаліті-шоу «Фабрика зірок-4». Під керівництвом продюсера Ігоря Крутого молоді люди, які створили групу «Банда», записували пісні, проходили навчання у кращих педагогів Росії і з кожним звітним концертом ставали дедалі популярнішими.

Група «Банда» народилася на «Фабриці Зірок» До фіналу хлопці не потрапили - в тому сезоні переможцями стали Ірина Дубцова, Антон Зацепін і Стас П'єха. Проте продюсери звернули на хлопців увагу і дали молодим артистам можливість записати свій альбом і зняти кліп. Ще довго після фіналу «Фабрики» їх хіт «Плачуть небеса» звучать з кожного другого радіоприймача країни. А ось альбом «Нові люди» був зустрінутий слухачами без особливого ажіотажу. «Фабрика Зірок»: Тіматі - «Плачуть небеса» (2004) Після цього Тіматі разом з іншими учасниками «Фабрики» провів гастрольний тур по Росії, що продовжився декілька місяців. Повернувшись з гастролей, Тіматі відкрив нічний клуб Black club (B-club).
23 березня 2007 року Ратмір, його дівчина, Deema з VIP77 і ще двоє людей потрапили в аварію, проскочивши на своєму автомобілі на червоне світло. Машина врізалася у позашляховик, від чого бензобак здетонував. Всі пасажири загинули у вогні, не зумівши вибратися з понівеченого автомобіля. Після смерті Ратмира група «Банда» оголосила про розпад.

Сольна кар'єра. Black Star

Дебютний сольний альбом Тіматі «Black Star» вийшов в 2006 році, ще до розпаду «Банди». На платівці були представлені 17 композицій, включаючи дуети з Іриною Дубцової, Ксенією Собчак, Кариною Кокс, Алексой, Федором Бондарчуком і групою Uma2rman. Сама обкладинка представляла копію обкладинки альбому Тупака «Until the End of Time».

Після виходу першого альбому Тіматі звинуватили в плагіаті Через це, а також через очевидних запозичень з західних колег (наприклад, біт до композиції «Зомбі» він повністю взяв у групи Clipse) професійні музичні критики на кшталт Артемія Троїцького неодноразово звинувачували Тіматі в плагіаті .
Піонери реп-жанру в Росії Тіматі теж не злюбили. Після того як Тіматі і Домінік Джокер переспівали трек Bad Balance «Сука-любов» і композицію включили в саундтрек до документального фільму, присвяченого пам'яті Михея з Bad Balance, лідер групи Влад Валов звинуватив Тіматі в знущанні над покійним.

Рідкісне фото: Тіматі-блондин Паралельно з музичною кар'єрою Тіматі активно займався бізнесом. У 2006 році був заснований його лейбл Black Star Inc, згодом випустив на музичну сцену Росії репера L'One, Мота, Єгора Крида, Мішу Марвіна, Скрудж, Христину Сі та інших молодих виконавців.

У лейбл Black Star входить багато успішних виконавців На початку 2007 року на телеекрани вийшла комедія «Жара», в якому Тіматі зіграв одну з головних ролей нарівні з Олексієм Чадовим, Настею Кочетковою і Костянтина Крюкова.

У фільмі «Жара» Тіматі зіграв сам себе У тому ж році Тіматі озвучив головного героя в мультфільмі «Лови хвилю».

Тіматі озвучив пінгвіна Коді в російській дубляжі мультфільму Тіматі не служив в армії. У 2008 році він був визнаний непридатним до військової служби як «психічно неврівноважений», так як, відповідно до закону РФ, призовник, чиє тіло покрите татуюваннями більш ніж на 50%, отримує довідку від психіатра.

Через татуювань Тіматі не взяли в армію У 2008 році Тіматі разом з Dj Smash випустив хіт «Moscow Never Sleeps», який був відзначений премією MTV Russia Music Awards в категорії «Дебют». Timati ft. DJ Smash - Moscow Never Sleeps У 2008 році спільно з компанією Sprandi Тіматі випустив першу лінію спортивного одягу TS Timati for Sprandi, презентація якої відбулася на «Russian Fashion Week» в Москві. А в 2010 році під лейблом Black Star Wear Тіматі почав випускати іменну лінійку молодіжного одягу.

Black Star Wear - одяг від Тіматі 2009 рік був відзначений виходом другого альбому Тіматі, який отримав лаконічну назву The Boss. Влітку того ж року в автокатастрофі загинув ще один близький друг і соратник Тіматі - DJ Dlee.

Фотосесія Тіматі для обкладинки другого альбому The Boss У 2012 році світ побачив третій студійний і перший англомовний альбом Тіматі SWAGG, що складається з 21-го треку. Робота над платівкою велася три роки, а запрошеними гостями стали вже не російські знаменитості, а зірки міжнародного рівня: P. Diddy, Снуп Дог, Баста Раймс, Крейг Девід, Лоран Вульф.

У 2012 році Тіматі вийшов на міжнародний рівень Результат перевершив всі очікування - SWAGG став популярний не тільки на батьківщині Тіматі. Статистика Blаck Star Inc. показала, що за рівнем ротації композицій з альбому Європа побила показники Росії і країн СНД. Більш того, композиції «Welcome to Saint-Tropez» вдалося змістити Леді Гагу з першого місця міжнародного iTunes. Тіматі ft DJ Antonie - Welcome to St. Tropez Рік по тому відбулася презентація російськомовного альбому «13». Побити рекорди третього альбому платівці не вдалося, проте альбом очолив чарти iTunes в країнах СНД і Прибалтики. Із записом Тіматі допомагали Павло Мурашов, Христина Сі, Мот, L'One і Фідель.
У тому ж 2013 році Тіматі разом зі Снуп Догом знявся в російській комедії «Однокласники: накликай удачу», яка розповідала про молодого дизайнера, який отримав чарівну можливість виконати будь-яке бажання, просто написавши його в статусі соціальної мережі. Незважаючи на присутність зірок, фільм провалився в прокаті.

Тіматі і Снуп Дог разом знімалися у фільмі «Однокласники» У 2014 році Тіматі, який знаходиться в близьких відносинах з Главою Чечні Рамзаном Кадировим, присвоїли звання Заслуженого артиста Чеченської республіки.

Тіматі дружить з Рамзаном Кадировим У вересні 2016 року в Москві, на Новому Арбаті, відкрилася закусочна Black Star Burger. Тіматі запропонував клієнтам спробувати абсолютно чорні бургери в чорних латексних рукавичках, які стали своєрідною «фішкою» ресторану. Другу бургерной співак планував відкрити в Грозному - про це його попросив особисто Кадиров.

Тіматі на відкритті ресторану Black Star Burger

Особисте життя Тіматі

В одному з інтерв'ю Тіматі зізнався, що ніколи не відчував серйозних почуттів до дівчат, поки не познайомився з 16-річною співачкою Алексой на «Фабриці зірок». Роман зав'язався прямо на проекті, під наглядом сотні камер, підігріваючи інтерес глядачів до молодої пари. Дівчина стала першою, кому артист щиро зізнався в любові.

Роман Тіматі і Алекси почався на «Фабриці зірок» Після виходу кліпу Алекси «Де ж ти», де Тіматі з'явився в образі романтичного героя, в пресі почали говорити про те, що насправді роман молодих людей був піар-ходом продюсерів. Алекса - «Де ж ти?» У 2005 році Алекса і Тіматі сильно посварилися після тривалих спільних гастролей і в перший раз розлучилися. Алекса повернулася до рідного Донецька, де почала близько спілкуватися з молодою людиною з вугільного бізнесу. Але незабаром все повернулося на круги своя. У пресі говорили про те, що Тіматі прилетів до Донецька і забрав Алексу практично з-під вінця.
У 2006 році Тіматі запустив реаліті-шоу «Яппі на пікапі», в якому брала участь і Алекса. Потім закохані записали спільну пісню «Коли ти поруч».

У 2007 Тіматі і Алекса розлучилися остаточно У 2007 році Алекса і Тіматі поставили крапку в стосунках раз і назавжди.Про причини молоді люди промовчали, але близькі друзі Алекси розповідали, що вони просто не зійшлися характерами - Тіматі любив нічне життя, а дівчина будь-якій вечірці воліла вечір в домашньому колі. Про почуттях Алекси до колишнього хлопця красномовно говорить її пісня «Моя вендета».

Тіматі і Софія Рудьєва За наступні роки в числі пасій Тіматі побували багато красунь. Це і Міс Росія-2009 Софія Рудьєва, до якої репер швидко охолов, і Міла Волчек, що зробила, за словами Тіматі незабутнє вплив на його образ думок. Його бачили в компанії з моделлю Вікторією Лопирьова, співачкою Ферджі, актрисою Мілою Йовович, але навряд чи спілкування з ними виходило за рамки дружнього.

Тіматі і Міла Волчек Досить довго Тіматі жив у цивільному шлюбі з моделлю Оленою Шишковою, з якою познайомився в кінці 2012 року. У березні 2014 року на світ з'явилася їхня спільна донька Аліса.

Тіматі і Олена Шишкова Соціальні мережі закоханих рясніли милими сімейними знімками, однак казці все ж прийшов кінець - в травні 2015 року Олена пішла від Тіматі. Подейкували, що приводом став роман моделі з воротарем «Динамо» Антоном Шуніним.

Дочка Тіматі і Олени Шишковою звуть Аліса Заради благополуччя доньки Олена й Тіматі змогли зберегти дружні відносини. Обидва беруть участь у вихованні Аліси, а триріччя малятка вони відзначали разом.

Нова дівчина Тіматі - Анастасія Решетова Нова претендентка на серце репера знайшлася швидко. Нею виявилася віце-міс Росія 2014 року Анастасія Решетова.

Скандали за участю Тіматі

До Тіматі складно підставити епітет «скандальний», але все-таки його ім'я нерідко фігурує в жовтій пресі. Одним з великих скандалів з його участю став конфлікт з Філіпом Кіркоровим.
Приводом стало обурення Тіматі підсумками премії Муз-ТВ 2012 року, яким він поділився в своєму Твіттері. Через кілька днів Кіркоров відповів йому наступне:

Тіматі і Кіркоров посварилися в Твіттері Після цього Тіматі, не соромлячись у виразах, пригадав минуле Кіркорова, зокрема, скандал з побиттям жінки і образою журналістки, резюмувавши промову фразою «Ти кого уму-розуму вчити зібрався, опудало?».

Відповідь Тіматі Кіркорову З думкою Тіматі погодься майже всі представники вітчизняного шоу-бізнесу, від Йосипа Пригожина до Микити Джигурди. Хештег # філіппдавайдосвіданія, під яким стали на сторону репера артисти публікували свої коментарі, потрапив в топ Твіттера.
Ворожнеча Кіркорова і Тіматі, здається, підійшла до кінця в 2017 році, коли вітчизняний поп-король знявся в рекламі бургерной Тіматі, з'явившись в образі задоволеного клієнта. «Тепер все повернулося на свої місця» - вимовляє під час ролика його герой. Філіп Кіркоров в рекламі бургерів Тіматі 8 березня 2017 року Тіматі виклав в Instagram фотографію з приватного літака Рамзана Кадирова.

Тіматі на приватному літаку Кадирова

Тіматі зараз

Артист продовжує музичну кар'єру і допомагає в цій справі талановитим молодим виконавцям. Можливо, до власного лейблу, мережі бургерной і модному одязі, скоро приєднається ще футбольний клуб - в березні 2017 року Тіматі заявив про намір створити свою власну команду, щоб «повернути Росії цікавий футбол». Повідомлялося, що грати за клуб будуть гравці 2000-2001 року народження.

Тіматі хоче створити свій футбольний клуб Експерти, дізнавшись суму початкових вкладень - 10 мільйонів рублів - підняли артиста на сміх. «У темі Тіматі вистачить хіба що на команду з настільного футболу», - заявив футбольний менеджер Юрій Білоус.