У Санкт-Петербурзі дорожчають малогабаритки економ-класу

Anonim
На ринку житлової нерухомості північній столиці ось уже кілька років лідируючі позиції займає малогабаритні квартири економ-класу. У минулому році з'явився попит на двокімнатні квартири Санкт-Петербурга, але це мало вплинуло на важливість метражу. Петербуржці і раніше вважають за краще однокімнатне житло, тому однушки вторинного рику дорожчають швидше за все.
У питанні покупки квартири в Санкт-Петербурзі найкраще спиратися на думку професіоналів, які допоможуть розібратися в якості житла і ціновому діапазоні. Дані фахівців в області нерухомості свідчать про те, що недорогі готові однокімнатні квартири поступово зникають з ринку. Конкурентами їм стають малогабаритки в недавно побудованих будинках. Подорожчання вторинної нерухомості змусило петербуржців звернути увагу на об'єкти первинного ринку. З'явився попит на квартири - студії.

Вторинний ринок найбільше цікавить петербуржців «Зараз дуже високий попит на кімнати в комуналках, відповідно, ціни теж виросли», - пише мешканець соцмережі Твіттер.
Варто відзначити, що найдешевша однокімнатна квартира вторинного ринку північної столиці за підсумками року, що минув була продана за два мільйони рублів.
Редакція сайту зазначає, що Петербург входить в п'ятірку російських міст з найвищою вартістю житла, займаючи в рейтингу другу позицію.