Дизайнери випустили шафа, який вміє розтягуватися

Anonim
Предмет меблів стає більше, якщо того вимагають складені в нього речі.
Напевно, кожна представниця прекрасної статі мріяла, щоб шафа став розтягується і зумів зібрати в собі якомога більше речей. Нещодавно Studio Dewi van de Klomp прислухалася до цього побажання і навіть частково втілила мрію в життя, побудувавши шафа з поролону. Шафа може рости в залежності від кількості поміщених в нього речей. Одна з його чудових рис - це можливість покласти його на полицю, поки він не знадобиться, чого, ясна річ, не можна зробити з шафами з дерева.

М'який шафа для посуду Звичайно, м'якість - це, скоріше, недолік шафи. Тому під час тривалої експлуатації він може випадково впасти. Найкраще розмістити його в кутку. Тут він зможе підтримуватися стінами. Звичайно, створювався поролоновий шафа без надії на те, що його оцінять на престижних меблевих виставках, але зате для дачі або тимчасового зберігання речей він цілком підійде. У поролоновому шафі можна зберігати одяг і навіть посуд. До речі, в цей матеріалі вона буде відчувати себе набагато затишніше, ніж на дерев'яній полиці.

Інша конструкція шафи

Для книжок теж підійде «Поролоновий шафа - з рубрики під назвою" чим би гостей здивувати ". Як розвага підійде, а використовувати в побуті такі меблі просто недоцільно », -вважає користувач Мережі Lalula.
Редакція «» вважає, що задумка цікава. Кому сподобається - може купити.