Дарина Грівіна - біографія співачки, фото, особисте життя, вік, зріст і вагу, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Дар'ї Грівіной

Дарина Грівіна (Grivina) - російська співачка, яка виступає в жанрах Pop, Vocal House і Deep. Пісні «Я хочу», «Не діти», «В один дотик» і ін. Принесли Дарині негласний титул поп-сенсації 2018 року.

Співачка Дарья Грівіна

дитинство

Дарина Грівіна з'явилася на світ 22 липня 2000 в місті Абакан, столиці Хакасії. Про дитячі роки, освіті та сім'ї дівчини відомо мало. У мережі фігурує лише ім'я її брата Миколи, який проживає в Республіці Тива.

Кар'єра і популярність

У 2017 році Дарина виклала на своїй сторінці «ВКонтакте» свою пісню «В один дотик». За словами Грівіной, під час запису цієї пісні вона ні про що не думала. Про кар'єру співачки дівчина не думала - їй просто подобалося співати для себе. Дарина Грівіна - В один дотик Пісня припала до душі не тільки друзям Дар'ї, а й іншим користувачам мережі. Втім, у дівчини відразу ж з'явилося багато недоброзичливців, які звинувачували співачку в відсутності таланту і харизми.
Незабаром початкуюче обдарування взяли під своє крило саунд-продюсер і поет-пісняр Денис Газієв і концертний директор Фархад Веісов. Так утворився повноцінний проект Grivina, з якого почала своє сходження Дарина і з яким, за її словами, вона буде працювати все життя.

У 17 років Дарина Грівіна вже домоглася популярності У середині 2017 року вийшло кілька нових пісень Грівіной, найпопулярнішими з яких стали «Chocolate boom» і «Я хочу», відразу ж стала першою в iTunes. У деяких джерелах зазначено, що популярний сингл «Я хочу» написала сама Грівіна, проте автором цієї і більшості інших композицій співачки є Денис Газієв. Проте, Дар'я запевняє, що її головний хіт був написаний з її подачі. Дарина Грівіна [GRIVINA] - Я Хочу Три опублікованих і стали неймовірно популярними пісні стали перепусткою Грівіной на сцену - нехай поки малу: дівчина почала виступати в кафе, клубах і ресторанах Абакана. Паралельно Дарина поповнювала свій репертуар новими треками, серед яких «Не діти», «Повільно», «За тобою», «Мало» та інші композиції з провокаційними текстами на тему любові і відносин.

Дарина Грівіна випустила новий сингл «Мало» У лютому 2018 року відбувся перший сольний концерт Грівіной, приурочений до Дня всіх закоханих. Виступ відбулося на концертному майданчику в Єкатеринбурзі. Слухачі відзначають, що якихось видатних вокальних даних у молодої співачки немає - подібно Ользі Бузової, проект Grivina робить ставку на сексуальність і якісний відеоряд. На початку березня 2018 року відбувся реліз дебютного студійного альбому Дар'ї «Я хочу». В альбом увійшли вже відомі слухачам треки, а також дві нові композиції. На підтримку своєї першої платівки Дарина зробила великий гастрольний тур по 10 містам Росії. На хіт «Я хочу» співачка вирішила зняти кліп.

Дарина Грівіна радує шанувальників новими піснями

Особисте життя Дар'ї Грівіной

Судячи з усього, у співачки немає хлопця, і займатися пошуками другої половини найближчим часом вона не має наміру - все свій час Дарина присвячує роботі і творчості. Однак у Грівіной багато шанувальників, кожен з яких готовий обдаровувати дівчину увагою і букетами квітів. На питання про своїх кумирів Дарина відповідає, що їй нікому наслідувати. «Я хочу бути самою собою», - розповідає співачка.
У Дарини є дві невеликі татуювання на зап'ястях.

Дарина Грівіна зараз

У 2018 році вийшов повноцінний альбом Дар'ї Грівіной «Танцюю одна».