Як користуватися електронною сигаретою?

Anonim
Кинути палити, не випускаючи з рук сигарету - мрія кожного курця. З появою електронних сигарет вам необов'язково відмовлятися від звички милуватися димом і робити затягування. Шкідлива звичка отримала шанс на своє існування без шкоди для оточуючих, а головне - для самого курця.

Як заправляти електронну сигарету?

Головним плюсом електронної сигарети є імітація диму. Відбувається вона за рахунок пари, яка утворюється через випаровування рідини. Заправляти сигарету вам доведеться час від часу самостійно. Заправити електронну сигарету дуже просто: проти годинникової стрілки потрібно відкрутити мундштук, потім нахилити його, залити рідину таким чином, щоб вона текла по стіні колби і після закручування мундштука почекати півхвилини.
Можна використовувати різні смаки, щоб урізноманітнити процес куріння.

Як зарядити електронну сигарету?

Для першого використання цього пристосування вам не потрібно заправляти картридж, так як це зробили за вас виробники електронних сигарет. Тому насолоджуйтеся процесом куріння, поки акумулятор повністю не розрядиться. Один картридж за обсягом можна порівняти з цілою пачкою сигарет. Ви повинні пам'ятати про це при палінні, щоб не зловживати використанням електронної сигарети.

Пристрій електронної сигарети Щоб зарядити електронну сигарету, потрібно приєднати її до зарядного пристрою за допомогою акумулятора. За індикатором можна відстежити, коли електронна сигарета зарядиться.

Як курити електронну сигарету?

Новачкам варто звикнути до того, що смак диму від електронної сигарети набагато м'якше диму звичайних сигарет. Спочатку може здаватися, що ви нічого не відчуваєте від того, що вдихаєте дим, а відчуваєте тільки візуальний ефект. Однак що міститься в електронній сигареті мінімальна доза нікотину все-таки потрапляє вам в кров, задовольняючи потребу організму в цьому речовині. Відповідно, через деякий час використання електронної сигарети успішно замінює звичайне куріння. Також навчитеся правильно курити сигарету, не роблячи різкі і глибокі затяжки, а здійснюючи неквапливі вдихи, дотримуючись паузу не менше 5 секунд між ними.
Щоб купити електронну сигарету, необов'язково бути повнолітнім. Закон не забороняє продаж таких сигарет особам, що не досягли 18 років. На думку редакції, за допомогою електронних сигарет можна боротися з підлітковим курінням. Також з підвищенням цін на тютюнові вироби очевидна вигода від покупки електронної сигарети.