Як вибрати криничний будиночок?

Anonim
Вода необхідна людям і рослинам.Без неї ні приготувати, ні помитися, ні врятувати урожай від посухи. Не випадково багато дачники починають освоєння придбаної ділянки з будівництва колодязя і, звичайно, вибирають колодязні будиночки, які можуть бути не тільки зручними, але і красивими.

Квіти здатні перетворити найпростішу конструкцію Якщо власник заміської нерухомості твердо вирішив оформити колодязь, потрібно вибирати надійну конструкцію, здатну прослужити довгий час.

Варіанти оформлення навершя колодязя

Будиночки для колодязів також, як декоративні млини або навіть шпаківні, можуть стати свого роду творами мистецтва. Такі роботи не соромно поставити навіть поруч з розкішним пентхаусів.
1. Без будиночка. Такий варіант можливий. Він буде зручний, якщо ви збираєтеся набирати воду тільки насосом. Для захисту від сміття колодязь просто прикривають кришкою, яку можна сколотити з дощок або ж купити готову із пластику.

Кришка - найдешевший варіант облаштування колодязя 2. Навершие з козирком. Його часто встановлюють на нові колодязі. Легка відкрита конструкція практично не додає ваги, що важливо поки навколо колодязя не пройшла усадка землі.

Воріт колодязя може обертати штурвал 3. Будиночок. Зазвичай оснащується коміром. Це значно спрощує водозабір і дозволяє не залежати від наявності електрики.
Надколодезний будиночок. Русский колодязь Будь будиночок для колодязя повинен служити своєму господареві довгий час. Тому, по-думці більшості майстрів, не можна будувати будиночки без покрівлі. Звичайно, вони виходять недорогими, але зате і недовговічними. Матеріали проходять обробку заздалегідь, продлівая термін служби в умовах підвищеної вологості.

Декоративний колодязь можна встановити в будь-якому місці ділянки Тим, хто хотів би змінити на краще свою садибу, редакція запрошує познайомитися зі статтею про секрети створення альпійських гірок.