Що варто врахувати при виборі багатофункціонального принтера - експерти

Anonim
МФУ різних марок мають свої переваги.
Багатофункціональний принтер є пристроєм, який виконує функції як копіра, так і принтера. Модифікації МФУ можуть бути різними і включати сканери та факси. Перш за все, МФУ відрізняється багатофункціональністю. Всього один пристрій включає відразу кілька функцій, але займає мінімум простору. Отже, це економія не тільки місця, але і грошей. Тому як всі перераховані вище пристрої окремо обійдуться в набагато більшу суму при покупці. У цей є, звичайно, і свій мінус. У разі, якщо сталася поломка, користувач залишається відразу без всіх пристроїв. У МФУ - один драйвер і один інтерфейсний кабель, тому встановлювати його теж дуже просто.

Багато функцій в одному пристрої можна купити додому або для роботи в офісі. Будинки обсяг друкованих праць значно менше. Тому можна придбати більш недороге МФУ. Для будинку слід вибирати пристрій, здатний якісно роздруковувати фотографії. Адже саме для цього воно й потрібно. Не можна не акцентувати увагу на картриджах. Їх ціну слід дізнаватися заздалегідь, щоб не зробити подальше обслуговування купленого МФУ дорожче, ніж планувалося. Ну і, звичайно, перед тим, як купувати БФП, слід дізнатися, чи є в місті сервіси, які в разі поломки зможуть його полагодити.

Займає небагато місця Якщо привести в приклад продукцію відомої компанії Epson, то перед покупкою її багатофункціональних пристроїв і принтерів найкраще переглянути ціни на ці апарати. Але вони в будь-якому випадку будуть виправдані, адже МФУ цієї марки відрізняють не тільки доступна ціна і відмінна якість друку, але також їх невеликі розміри, безшумна робота і інші потрібні і зручні функції. Апарати Epson здатні друкувати на картках, плівці, етикетках, папері, конвертах. Вони допоможуть налагодити документообіг і значно знизити витрати на друк.

МФУ «Офісні МФУ краще вибирати з лазерним прицілом. Їм доведеться працювати з великим об'ємом документів. Тому слід попередньо дізнатися про продуктивність пристрою, яка вимірюється кількістю сторінок, щомісяця випускається МФУ », - радять експерти.
Редакція «» бажає вдалого вибору багатофункціонального принтера.