Правильний менеджмент сприяє просуванню компанії

Anonim
Чи не спростовуючи важливості зовнішнього вигляду офісного приміщення, варто погодитися, що євроремонт, в першу чергу, відбувається в головах співробітників, а також у керівників.
Фахівці, відвідавши інші країни, семінари, зрозуміли, що основною складовою успіху в ринковій економіці є управління і організація діяльності на виробництві. Величезна кількість підприємств роблять буквально все для внутрішнього євроремонту свого виробництв, вони розвивають менеджмент, іноді до найвищих світових критеріїв.
За словами головного спеціаліста з менеджменту підприємств Курської області Світлани Алфьорової, вона розвиває менеджмент на 170 підприємств, займаючись впровадженням нових програм для співробітників. Варто зазначити, що міжнародні стандарти ISO 9000 удосконалюються і за останні 20 років вже переглядалися 3 рази. Відповідно до iso 9000 - це серії міжнародних стандартів, які описують всі необхідні вимоги до менеджменту різних організацій і підприємств.

Успіх будь-якого підприємства залежить від роботи колективу - Керівництво багатьох підприємств розуміє, що в корені будь-яких стандартів завжди лежать ідеї і положення менеджменту, що сприяє удосконаленню кадрів, - розповів Світлана Алфьорова. Варто відзначити, що розробка стандартів ISO 9000 проводилася в повній відповідності з англійськими стандартами, які встановив Британський інститут стандартів.
Європа, в першу чергу, звертає увагу не на облицювання своїх офісів, а на компетентність та інші якості співробітників, що дає можливість безперебійної роботи з кадрами. Редакція сайту "" вважає, що постійна робота з кадрами і їх удосконалення - це найперша і головна мета будь-якого підприємства, необхідна для розвитку.