Чим білий хліб шкідливий для жінок - вчені

Anonim
Дослідники з Міланського Університету недавно провели експерименти, в яких вони довели, що білий хліб шкідливий для жіночого організму. .
Вчені говорять, що білий хліб шкідливий для жінок. Дослідникам вдалося визначити, що надмірне вживання різних борошняних продуктів, до яких відносяться і макаронні вироби, призводить до досить серйозних проблем з серцево-судинною системою. Причому, страждають від цієї недуги, як виявилося, перш за все, саме жінки.
В експерименті було задіяно 47 000 добровольців. Після проведення дослідження, вчені зробили висновок, що активне вживання хліба білого та інших борошняних виробів, які складаються з твердих сортів пшениці, збільшує ризик розвитку захворювань серця, судин у жінок приблизно в 2 рази частіше, ніж у представників сильної статі. Вживання цих продуктів чоловіками ніяк не відбивається на стані здоров'я їх.

Вживання макаронів і білого хліба негативно позначається на здоров'ї жінки Відзначимо, сьогодні медицина знає багато різних способів лікування атеросклерозу судин нижніх кінцівок. Багато фахівців пропонують найефективніші способи лікування цього поширеного в наш час недуги.
Як пояснили вчені, вироби з твердих сортів пшениці мають завищений глікемічний індекс. Індекс показує рівень цукру, який встановлюється після споживання продукту в порівнянні зі стовідсотковою глюкозою. При споживанні продуктів з низьким індексом, показник рівня цукру в крові зростає повільно, а при споживанні макаронних виробів, білого хліба такий показник наростає, а це призводить до погіршення загального стану здоров'я. І особливо сильно процес цей позначається на жіночому організмі. Причини феномена вчені з'ясовують, а поки вони виробили лише рекомендації, згідно з якими вони не радять жінкам захоплюватися цими продуктами, щоб довше зберегти здоров'я, красу.

Вчені: Білий хліб шкідливий для жінок Редакція сайту нагадує, що раніше вчені вже пропонували перейти жінкам і чоловікам на хліб з житнього борошна. Кондитерські вироби медики рекомендували замінити натуральними фруктами, адже вони також смачні, але набагато корисніше, ніж солодощі.